Yorumlarınız

Bosnich

Yeni Üye
Kardeşim bu siteden bi hayır bekleme facebook gruplarında şansını dene

Karabulut

Operatör
Benziyor biraz yakından fotosu yokmu kayanın kendiside şüpeli çökme var gibi

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Kardeşim bu siteden bi hayır bekleme facebook gruplarında şansını dene
Öncelik ile sevgili @Bosnich kardeşim size bir şeyler söylemek isterim. Bizlerin içinde bu uğurda yarım asır devirmiş hiç bir menfaat gözetmeden kişilere saatlerce uğraşıp kafa yoran yardımcı olmaya çalışan kişiler var. Bende naçizane onlardan biriyim. Şimdi sizin o facedeki kişileri toplasak bir yılan sembolü göstersek oradan buradan yapıştırma şeylerden başka bir şey yapabilirler mi. Örneğin oradaki yüz kişiden %5i belki bir şeyler bilendir. O da belki???. And olsun çıkalım onlar ile araziye bir yılan sembolünü çözsünler ben af edersiniz g...len deve izi yaparım . Bu işler öyle kolay değil sevgili kardeşim. Her yılan para için yapılmaz yapılanlar istisnadır. Büyükleri bazen bir tanrıyı bazen medeniyetleri bazen mitolojiyi bazen kutsallığı anlatır. Eskinin en güçü tılsım sembollerinden biridir yılan. Taki haç onun yerini alana kadar. Yani yılan sembolleri bir büyük alanı kaplıyabilir. Kiliseden tutun değirmenine mezarlığına ve mağaralara kadar uzayabilir. Bazen bir yolu bazen bir dereyi bazende tılsımı ifade edebilir. Bu işe ben 40 yılımı verdim bütün iş araziyi çok iyi gözlemlemekten geçer. Çevrede olan emareler size o işaretin neyi anlattığını söyler ..Kısacası bir söz söyler iken lütfen kırıcı olmayınız...@Tugberk14 kardeşim bu yazıyı okuyor ise çevrede yazdıklarımdan olan var ise onları söylersin. Teşekkürler

sanal defineci

Bilgili Üye
taşın etrafınd bi dönem baya bi çalışma olmuş ancak yılan diye bi şey varsa da bu açıdan fark edemiyorum..normal şartlarda o taşın etrafındaki boşluk tozla,yapakla,çalıyla dolar.böyle etrafı boşluk olduğuna göre taşın etrafını eşerek açmışlar.artık bi emareye raslayıp raslamadıkları da fotoraflardan belli olmuyor..kısacası fincanı kapatmışsın bizden fal bekliyorsun..yani insan etrafını çeker,işareti ayrı çeker,taşın altını,üstünü bol bol fotoraflar,çevresini,yakın çevresini çeker..bakanda ona göre yorum yapsın.sanıyorsunuz ki bi yerde yılan figürü varsa bilmem kaç adım sonra kazıp define bulacaksınız..bunlar taş falcılığı dediğimiz atmasyon işler.define saklayanların okuduğu özel bir okul yok ve ya eşkıyaların...tamamen doğaçlamadır..adamın o an aklına nasıl bi şey geldiyse öyle yapacak..kimi yılanla tüneli,kimi akarsuyu,dereyi,kimi patika yolu,kimi vadiyi anlatır..bazı yılanlar sadece tapınma amacıyla,kimisi sadece korkutma amacıyla yapılır..bazı figürler sadece büyü,tılsım için yapılır...eski cadılık,büyücülük faliyetleri..illa define saklanmış diye de bi kural yok..adam bazı kutsal saydığı figürleri taşa oyuyor.orada bi takım sözler söyleyerek üç harflileri,iblisleri,perileri,ruhları ,ölüleri çağırıyor...artık her neye inanıyorsa..