Yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar

rrespect

Member
Önunde fazla dikkat etmedim bahçe falan var detaylı yarın bakarım ama arkasında 300 metre gerisinde ufak dere ve dereyi çıkarken tepe var ortalama 500 veya 750 metre mesafede bu kaya saten yüksek tepe yamacında
muhtemelen bu aslan ya bir yeri izliyor işaret ediyor veya bir kapıyı bekliyor onun için önünü ve arasını sordum. Eğer öyle ise burası bir kral mezarı olabilir tepe yamacında asağıya doru bakıyor ise arkasında çok da uzak olmayan bir yerde tepe zirvesine doğru bir girişi koruyor olması muhtemel olabilir. Birde sağda solda aslanın ön taradında pençe izi gibi birşey varsa dikkat et gözden kaçmasın fotoğrafla her ip ucunu değerlendirmek lazım

Yunusss

Yeni Üye
Yarın detaylı inceleme yapcam ama dediğim gibi arkasında tepe uzak mesafede önünde ve çevresinde bence izi varmı araştırmak lazım

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim öncelikle hoşgeldin. Bu aslan 4 ayağı üstüne çökmüş ya avını gözlüyor yada avını yiyiyor. Aslanın sırtında yele var gibi görünüyor. Buna anlam veremedim. Sen bu aslanın 4 yandan resimlerini ekle bakalım bu kayada birde el işareti bulman gerekiyor diye düşünüyorum. Bunların dışında birde aslanın sırtına çıkıp oturarak resim ekle bakalım bu aslanın asıl görevi nedir.

fatih7979

Süper Moderatör
Süper Moderatör
ben bu goruntuye dogal dıyorum arkadaş dıger acıdanda resmını cek bı bakalım aslan her yonden aslandır