Dedektorburada Banner Mobile

Yorumlarınızı Bekliyorum

Dedektorburada Banner Mobile

edirne22

Editör
bir aletle bakılması lazım,
güzel rüzgar aşındırması örnekleri.
müdahale olmazsa 200 sene sonra peri pacaları oluşmuş olur.
deve yapmaya uğraşsan bu kadar benzetemezsin, acaba insan etkisi var mı doğal mı??

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
@edirne22 ustam doğru soruları sormuş. Tebrik ederim. Bunun bir deve olduğunu farzelelim karşında baktığı istikamette maksimum 300 metreye kadar bir yigmasi olmalı, varmı böyle birşey ? Yığma tepe olucak...

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Evet 1. Resimde görünen tepeye bakıyor...
Tamam deven doğru. Zaten devenin gözünü dahi gördüm ama Kayaç yapısı nedeniyle doğru soru ile emin olmam gerekiyordu... Güzel kardeşim en önemli işin bu görünen tepede öncelikle bunu belirteyim, Ayrıca devenin bulunduğu Alandada işin var. Devenin mali baktığı tepede ve kapısı da deveye bakıyor; Yani girişi... Eğer Resimlerle zenginleştirirsen konuyu belki bizde seni zenginleştiririz kim bilir... Pandeminin başında genç bir kardeşimize deve yeri açtirdiydim, Sağolsun o nankörün teki ciktiydi...

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
1-) Moral çizdiğim kanallı bir kayan var, lakin Kanal assagi değil yukarı atıyor.
2-) kızımızı dikdörtgen içine aldığım yerde Kırmızımsı bir kayan var dikey duruyor Alanda bir onu görürsün o renkle, bunun ne demek olduğunu aciklamiycam burdan.
3-) O kırmızı Kaya'nın arkasında Dikili bir kaya var turuncu ile çizdim.
4-) Kırmızı ile belirttiğim mihrap başlı birbirine bitişik 2 Kaya var.
Özet: Bak güzel kardeşim senin girişin burdan Tam neresi kısmını orda sen çözüceksin, yada birlikte çözücez. Zaten işaretin de tepenin en üstün bir kademe altını veriyor, bunu tecrübesi olan ustalar bilir... Neyse lafı uzattık... Bölgen iç Anadolu mu ?

Ratsnori

Yeni Üye
1-) Moral çizdiğim kanallı bir kayan var, lakin Kanal assagi değil yukarı atıyor.
2-) kızımızı dikdörtgen içine aldığım yerde Kırmızımsı bir kayan var dikey duruyor Alanda bir onu görürsün o renkle, bunun ne demek olduğunu aciklamiycam burdan.
3-) O kırmızı Kaya'nın arkasında Dikili bir kaya var turuncu ile çizdim.
4-) Kırmızı ile belirttiğim mihrap başlı birbirine bitişik 2 Kaya var.
Özet: Bak güzel kardeşim senin girişin burdan Tam neresi kısmını orda sen çözüceksin, yada birlikte çözücez. Zaten işaretin de tepenin en üstün bir kademe altını veriyor, bunu tecrübesi olan ustalar bilir... Neyse lafı uzattık... Bölgen iç Anadolu mu ?
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
Birkaç resim daha paylaşabilirim
Bölge Evet iç Anadolu da...

Ekli dosyalar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Rica ederim. Bu son paylaştıkların nerden ?