Yorumsuz...

Duman Ahmet

Member
Selamın aleyküm değerli hobidaşlarım size dost meclisinde duyduğum bir konuşmayı sizinle paylaşmak istiyorum daha önce buna benzer bir şey duymadığım için sizinle paylaşmak istedim.
Biliyorumki bu işlerde masal çok olur,fakat ben bu masalları çok dinledim😂 Gelelim mevzuya
Arazide veya x bir yerde çalışma yaparken argo konuşmadan ziyade normal muhabbet bile etmeyin dediler böyle bir şey varmı?

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Hep konuşurum şükürler olsun

sanal defineci

Bilgili Üye
Konuşmama kısmı malı gözünle görüp eline aldığın anda başlıyor..eve ulaşana kadar tek kelime etmiyorsun..bu bi çeşit savunma taktiğidir..her define tılsımlı değildir ancak tılsımlı definelerde sesinizin çıkmaması daha iyi.bizim rahmeti bi hoca vardı derdi ki çalışırken konuşmak iyidir..ama küfürlü belden aşşağı konuşmak tehlikeli..ortama ifrit çağırırsınız istemeden..malı bulunca hırsız gibi sessizce kaldırıp götürün..çok kurcalamayın..hemen bi şeye sarıp kapatın..gözünüzle çok bakmayın..güvenli bi alana ulaşana kadar...

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
çok gürültü yapmak hiçbiryerde iyi değildir. toprak altında, otların arasında.. yaşayan birsürü hayvan var. hem onları hem varsa cinleri rahatsız etmemek için mümkün olduğunca az ses çıkarmalı.

aga_0074

Member
konuşmak daha iyi , konuşmasanız aklınızdan 50 bin türlü şeyler gecer ve fitne başlar düşünce fitnesi..konuşun sohbet edin ,kaçak çayınızı da götürün için oohh missss.....

Duman Ahmet

Member
konuşmak daha iyi , konuşmasanız aklınızdan 50 bin türlü şeyler gecer ve fitne başlar düşünce fitnesi..konuşun sohbet edin ,kaçak çayınızı da götürün için oohh missss.....
Hakikatten ustam birde çok güzel manzarası var ormanlık önü açık altında şelale var iyi çay içilir