BayKuSs Kader Yakışanı Yaşatsın. Moderatör Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 593 Tepkime puanı 626 Puanları 11 4 Ara 2022 #13 Kadircan' Alıntı: Evet ustam Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal benim dediğim gibi ama yinede araştırmak gerekiyor
Kadircan' Alıntı: Evet ustam Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal benim dediğim gibi ama yinede araştırmak gerekiyor
toyalp Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz. Süper Moderatör Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 1,724 Tepkime puanı 702 Puanları 14 4 Ara 2022 #14 Üzerindeki kabuğu kır içindeki taşı bir banka kasasına koy ve bursadabugun sitesine bir mail at ya da ara aynı taşın bir adetinin sende olduğunu söyle ama 200 bin dolar verilirse taşı verebileceğini söyle. Otur ve bekle
Üzerindeki kabuğu kır içindeki taşı bir banka kasasına koy ve bursadabugun sitesine bir mail at ya da ara aynı taşın bir adetinin sende olduğunu söyle ama 200 bin dolar verilirse taşı verebileceğini söyle. Otur ve bekle
L leblebici Yeni Üye Katılım 16 Kas 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 53 Puanları 2 5 Ara 2022 #15 Savaşlarda kullanilan sapan taşı olabilir. Internette Roma sapan taşı diye aratirsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsin.
Savaşlarda kullanilan sapan taşı olabilir. Internette Roma sapan taşı diye aratirsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsin.
K Kadircan Member Katılım 4 Nis 2019 Mesajlar 86 Tepkime puanı 58 Puanları 5 5 Ara 2022 #16 leblebici' Alıntı: Savaşlarda kullanilan sapan taşı olabilir. Internette Roma sapan taşı diye aratirsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsin. Genişletmek için tıkla ... Sapan taşına baktim. Olabilir ustam
leblebici' Alıntı: Savaşlarda kullanilan sapan taşı olabilir. Internette Roma sapan taşı diye aratirsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsin. Genişletmek için tıkla ... Sapan taşına baktim. Olabilir ustam