@kaynak ustam henüz sinyal tespiti yapmadım bugün keşif ve alanı görmek için gittim ama gitmez olaydım alan da o kadar çok işaret var ki hangisini öleceğimi şaşırdım şu anda ki işaretin yanına varmadan bir kaplumbağa önünde oyma oyma nın hemen yanın 5 tane murç izi tepe ye çıktım kaplumbağa nın baktığı yönde tepede 5 da oyma çok güzel yapılmış büyükten küçüğe en küçük oyma nın olduğu yöne gittim yığma çakıl taşları var o alanda sadece orası öyle.
Bu oymalarn doğu yönünde araştırma yaptım koltuk buldum sol kol tarafı var sağ yok karşısında düz tarım arazisi var bunların hepsi 100 metre alan içinde tepelik alanda kaplumbağa batı yamaç da koltuk doğu yamacta tepede de büyükten küçüğe oymalar var.
Kare oyma yuvarlak oyma üst tepe de bu saydığım işaretler alt tepe de bu iki tepe çevresi komple duvar örülmüş iki tepe duvar ile çembere alınmış. Şu anda ki paylaştığım kare yuvarlak oyma nın doğu yönünde de mağara var içinde karşı duvarda oyma var mağara girişinde basamak var
Yani ustam kafa karıştı hele yanındakiler de sabırsız olursa işin baya zor insanlar sabretmeyi bilmiyorlar ustam