Zemin altı kaya mezar

aslanbey

Bilgili Üye
Slm ustalar bir sorum olacak zemin altı kaya mezar var işaretlerden yerini çözdüm sıkınti yok fakat çubukla bakınca boşluk vermiyor acaba odanin içi topraklamı dolu

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Kaya mezarı konum plarak nasıl bir arazide sadece kayalıkmı toprak sahadaki kayalardamı .ufak erozylardan etkilenecek bir yerdemi.kolay kolay toprak dolmaz bu tür mezarlara ona göre korunaklı yerler seçilir. Ya işaretlerde sıkıntı var yada tespitte. Şimdi ne desem afaki şeyler olacak. Mezarın olduğu yeri görmek gerek. Resim yokmu

aslanbey

Bilgili Üye
Ustam böyle bir yer iki metre yan tarafına bakıldı.. 3 metre toprak sonra gıranit cıktı kaya üzerinde 1 adet yuvarlak oyma var yani kaya etrafı toprak

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

aslanbey

Bilgili Üye
Görünen kuş burnu olan yerden tünel başlıyor 4 mt tek oda verdi çunuk oymanın altında ben zemin altı odada 4 mt tünel olacagını düsünmedigım için minarel dedim yani

Nadas

Member
Slm ustalar bir sorum olacak zemin altı kaya mezar var işaretlerden yerini çözdüm sıkınti yok fakat çubukla bakınca boşluk vermiyor acaba odanin içi topraklamı dolu
Öncelikle selamın aleyküm üstad iyi bir çubuk ustası değilsen arazide deneyimin olmadı ise bilmezsin nerde ne çıkar kim bilir

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Alan çok güzelmiş. Son zamanlarda gördüğüm en güzel yer. Bayram abi gibi bir çubuk ustası lazım ki tüm krokiyi çizsin. Burasi komplex bir yapı.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Kırmızı ile belirttiğim bitkinin ( Sığır kuyruğu ) aynısından daha az büyümüş çiçek açmamış olanı nerede ?
Alanda karınca kolonisi gördünüz mü dikkatinizi çekti mi ?

Ekli dosyalar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Şu kafanın karşı ok istikametinin resmi varmı ? Varsa lütfen görelim. Başın asşa kaya dibi ve karşı istikameti hedef noktalarınızdan birisi burası... Yuvarlak kaya ile ağaç arası yine diğer hedef noktanız...

Ekli dosyalar