Zemin altı kaya mezar

aslanbey

Bilgili Üye
Şu noktalar boşluk ve değerli bakılmalı
Ustam ilk işaretli resimde karşıdakı kuş burnu olan yerden tunel ile diğer kayaya boşluk var oda ağaç olan kayada gözüküyor bu oymaya göre ben vurda oda mezarmı arayacağım normal mezarmı bu oymanın yanında çay tepsisi büýüklügünde bir oymadaha var ve oymanın içi yarım ay şeklinde onuda belirteyim oda ise kesinlimle bu kayada toprak altında olamaz olsa bile taş örme olur çünki üç metre kazdık toprak sonra granit kaya altı ama normal bizimkiler gibi mezar olabilir bu oyma oda işaretimi sence

aslanbey

Bilgili Üye
Kırmızı ile belirttiğim bitkinin ( Sığır kuyruğu ) aynısından daha az büyümüş çiçek açmamış olanı nerede ?
Alanda karınca kolonisi gördünüz mü dikkatinizi çekti mi ?
Ustam senin dediğin sığir kuyruğu açmamışı ilk resim de gözüken otun o kısmında var 1 adet gördüm ama boşluk yoktu birde bugün alana gittim ilk gittiğimde tek gittim çubukla boşluk baktım kuş burnu olan yer benim tesbitim fakat bugün iki kişi gittik boşluk aldığım yerde boşluk alamadım ben sebep olarak arazide boşluk bakarken tek kişi
olacak ikinci kişi etkiliyor çubuğu belki üzerindeki metaller etkiliyo ama etkiliyor

aslanbey

Bilgili Üye
Ustam senin dediğin sığir kuyruğu açmamışı ilk resim de gözüken otun o kısmında var 1 adet gördüm ama boşluk yoktu birde bugün alana gittim ilk gittiğimde tek gittim çubukla boşluk baktım kuş burnu olan yer benim tesbitim fakat bugün iki kişi gittik boşluk aldığım yerde boşluk alamadım ben sebep olarak arazide boşluk bakarken tek kişi
olacak ikinci kişi etkiliyor çubuğu belki üzerindeki metaller etkiliyo ama etkiliyor
Karınca yuvasımı koloni dediğiniz hic dikkat etmedim ama sanki bu iki kaya arasında vardı cektigim fotolarda görmüştüm

aslanbey

Bilgili Üye
Ustalarım burdaki asıl mesele ben bu oymanın oda mı yoksa normal mezarmı olduğu kafama takılan bu

aslanbey

Bilgili Üye
Şu kafanın karşı ok istikametinin resmi varmı ? Varsa lütfen görelim. Başın asşa kaya dibi ve karşı istikameti hedef noktalarınızdan birisi burası... Yuvarlak kaya ile ağaç arası yine diğer hedef noktanız...
Ok istikametinde ustam ceviz bahcesi var

aslanbey

Bilgili Üye
Kırmızı ile belirttiğim bitkinin ( Sığır kuyruğu ) aynısından daha az büyümüş çiçek açmamış olanı nerede ?
Alanda karınca kolonisi gördünüz mü dikkatinizi çekti mi ?
Şuradan kaya mezarı çıkması sürpriz olmaz. Kontrol edin..
Ustam sana bir sorum var kuş burnumu ağaçmı ağaçta kaya arasından çıkmış günümüz de dikilmiş bir agac değil sen olsan hangisini tercih ederdin ağaç doguda kuşburnu batıda

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
O zaman bende sana bir soru sorayım. Hangisi daha gür ? Ve dalları yeşilse onu seçerim....