Dedektorburada Banner Mobile

ZEMİN ALTI KAYA MEZARI

Karabulut

Operatör
Boşlukta kaynak çubukları hızlı tepki veriyor Biraz kısa olsada iyi

Ledun

Bilgili Üye
Bakır çubukla on numara su bulunur. Ben suyu bulup üstüne sondaj vurdurdum su da 1 seneyi geçti şakır şakır akıyor 😁 Bakır çubukla malzeme işlerine girmek usta adamın işi derim. Bu konuda @Ledun abime verelim sözü..
Bakır cubuklarla ben boşanalı 15 seneyi geçti. Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır elbet.
Kullanana da birsey demem.
Hedefe ulaşılan çubuk en iyi cubuktur.

İşin fizik kısmına girince; bakır cubuğun yetersiz kalışı da bize göre bir gerçek.

Son düzenleme:

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Pek sayılmaz ustam Lakin ben hızlı yürüdüğüm zaman tepki verdiğini fark ettim
Hızlı gider iken Senin rüzgarından çubuklar belkide şaşırıyordur sevgili Ustam. Sana ayak uyduramayınca sağa sola dönüp duruyorlardır belkide 😄😄Şaka bir yana bu dediğiniz de değişik bir tepki demekki çubuklar sende hız istiyor ustam

Karabulut

Operatör
Hızlı gider iken Senin rüzgarından çubuklar belkide şaşırıyordur sevgili Ustam. Sana ayak uyduramayınca sağa sola dönüp duruyorlardır belkide 😄😄Şaka bir yana bu dediğiniz de değişik bir tepki demekki çubuklar sende hız istiyor ustam
Ustam tepki verdiği yeri atayım inşallah Derinlik almaya çalışacam Burada Mal bulanındır usta güzel yorumlar yapmıştı bura için

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili malbulanındır ustamızında kulakları çınlasın severim şahsen kendisini esprilerini.
Onun sözü geldi aklıma madem öyle çek dişini gitsin