Zirvedeki Büyük Üçgen

YaralıYüz

Aktif Üye
Mavi hat boyunca değerli tespiti gerekebilir .
Bu dakikadan önce kaplumbağa başı çıkıntısı yönünde 6 -12-22 adimlarda boşluk tespiti yapılabilir.buralara yakın yerde balık sırtı kesik kaya vardi ordada boşluk bakılabilir. Telefondan giriş yapıyoruz net görüp çizemiyoruz.kasida uzakta patika kenerinda kayalık var orada oyma kanal işaret yok mu üzerinde.
ustam belirttiğin yerlerde boşluk alamadık boşluk aldığım tek yer çizdiğim yer ve üçgen kayanın üst kısmı geniş bir yer veriyor.Karşı kayalık dediğin yer dardanos ustamın mağara gibi dediği yer ise video ve fotolarını atıyorum,lakin oyma kanal varsada görmedim.

Ekli dosyalar

YaralıYüz

Aktif Üye
Ustam bu kayalığı bence siz yeterince inceleyememişsiniz.Bir şey sormak istiyorum bu civarda maden çıkan bir yer varmı.yada eskiden çıkarılan. Bilginiz varmı.
Burayı bir daha inceleyin. Şunlarıda tabi. Bu mağara üstünde olur bazen tabiki kapatılmış olabilir bu mağara
ee.jpgff.jpgj.jpg

Ekli dosyalar

• 4.5 MB Görüntüleme: 38

YaralıYüz

Aktif Üye
Ustam bu kayalığı bence siz yeterince inceleyememişsiniz.Bir şey sormak istiyorum bu civarda maden çıkan bir yer varmı.yada eskiden çıkarılan. Bilginiz varmı.
Burayı bir daha inceleyin. Şunlarıda tabi. Bu mağara üstünde olur bazen tabiki kapatılmış olabilir bu mağara
zzz.jpgstamp_20240707_120003.jpgstamp_20240707_120308.jpgstamp_20240707_120329.jpg

YaralıYüz

Aktif Üye
Yotube kanalında bütün videolar var ustam

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Baktım sevgili kardeşim hepsini izledim. İnşallah daha detaylı bilgiler gelecektir ustalarımızdan. Bizde gözümüze çarptıkça ilaveler yapacağız inşallah.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Ustam konuya baktıkça göze takılanları ekleyeceğim.
1. Resimde ben yüze benzettim . Onun önünden boşluk bakınız. Baktığı yönde Ne var onuda görelim.
2. Resimdeki yeri es geçme mutlaka boşluk olmalı.

3. Resme gelir isek oradaki kaya traşlı ve önü güzel orayada boşluk testi ve traşlı kayanın oralardan giriş varmı. Bunlara bakınız....

Ekli dosyalar

YaralıYüz

Aktif Üye
Sevgili Ustam konuya baktıkça göze takılanları ekleyeceğim.
1. Resimde ben yüze benzettim . Onun önünden boşluk bakınız. Baktığı yönde Ne var onuda görelim.
2. Resimdeki yeri es geçme mutlaka boşluk olmalı.

3. Resme gelir isek oradaki kaya traşlı ve önü güzel orayada boşluk testi ve traşlı kayanın oralardan giriş varmı. Bunlara bakınız....
yüze benzitelen kayanın baktığı yön burası ,3.resmin olduğu yerde tuhaflık var dediğiniz gibi ustam,kapama gibi duruyor dediğim yer burası tam olarak. .

Ekli dosyalar

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bu son fotoğraf cephesinde oyma veya kanal doğala uyumlu olabilir bunu inceleyin belki vardır. Telefondan resimler büyütmek pikselleri dağıtıyor.

YaralıYüz

Aktif Üye
Bu son fotoğraf cephesinde oyma veya kanal doğala uyumlu olabilir bunu inceleyin belki vardır. Telefondan resimler büyütmek pikselleri dağıtıyor.
Gittiğimde detaylı incelerim ustam, üçgen kaya tepesinde başkaca incelemem gereken yerler varmıdır.