hakkında hangisi hayırlısıyla o olsun arkadaşım.Halloldu inşallah orası patent uzun sürüyor
szihoprenic kardeşim teşekkür ederim hoş buldum.@GERMO hosgeldin ustam
panik atak ilaclarla sadece yatıştırılır asla ve asla geçmez..hacamat yaptır ustam kafadan..ayrıca sarıkantaron yağı var çayıda olur.çarkıfelek otuda kullan öay olarak...düzenli 2 ay kullan bakalım kendini nasıl hissedeceksin..o melet baş belasıdır..başka bir yöntemi daha var onuda özelden yazarım reklam olmasın sonra..rabbim herşeyin ilacını doğaya bırakmış arayıp bulmak uygulamak lazım..bitkisel ilaclarla aşır neşirim ticari olarak değil işi ehli birinden yatdım alıyorum o ticaretini yapıyor bizde kıyıdan köşeden birşeyler kapmaya çalışıyoruz..Mhmt82 ustam teşekkür ederim hoş buldum, ustam stres üzüntü derken sorunlarla birleşince yerinden oynadı, tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum, sizde ne var kardeşim derdime derman olacak.
yazışırız bir ara.ALLAHA emanet..Kardeşlerim müsaade ederseniz gözlerim görmüyor artık, inşallah yarına kaldığımız yerden devam edelim, hepinizden Özür dilerim, iyi geceler diliyorum hepinize.
Mhmt82 ustam hacamat yaptırıyorum, sifadir gerçekten, ilaçta uyku için mecburen, Rabbim kimseye vermesin bu derdi inşallah, ozeldekini görelim ustam. Teşekkür ediyorum.
@kabakburgiba ustam şakülcüler semaver çay ekibi hazır desene, @ZİKRULLAH @sef_er ustalarım çay seviyormusunuz. Kebap çeşitleride benden.@zikrullah ustam bodrum da bi çayını içmek isterim.milasta bi güneş enerjisi işimiz var,bide restoran işi var,arkadaş şu an orda ilgileniyor. yakında bende gidecem.yaza hazırlık.inşallah yetişir.o zaman ben seni ağırlarım.