Bulgaristandaki gizli hazineler Bölüm-1

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Bu belge , Roma İmparatorluğu'nun zamanının türünde tek olan Büyük Roma Müzesi'nin sırrını koruyor. Bu sır korunmalıdır çünkü bu müze birçok ünlü gravürcünün ve sanatçının el sanatını yaratanların eline düşebilir.

Bu Tanrı çizgilerini okuyarak, bu sırrın Tanrı'nın iradesinden dolayı korunduğunu ve Tanrı'nın yeminini, bu hazinelere dokunan hiç kimseyi boşa çıkarmayacağını bilmelisiniz. Tanrı, Tanrı'nın yeminini aşan açgözlü insanlara yol açan korkunç cezalara tanıklık eder. Ama Tanrı'nın adamı, bu kutsal yazıları okuyacak, sırrı saklayacak ve gizli beyleri, ibadet edenlere değil, yalnızca sonsuza dek sırrı tutabilen denenmiş ve gerçek bir adama adamayacaksınız.

Kimin yeraltı sarayına giren, Tanrı'nın bilgisine ve yanlış anlamalarına girmek, birçok insanın ruhlarında neye benzer. Bütün bu ıstırap ve işkence ile cezalandırılmak, Allah'ın yasasını korumamış olanlar ... bu korkunç kutsal yazılar.

Büyük Roma Müzesi'ne giriş, Serd kalesinin yakınındaki dağda, yüksek kalenin güneybatısında yer alan Büyük Taş ... aramada size hizmet verecek. Suyun düştüğü şelalenin 10 metre yakınında, akıntının kuzeybatı kısmında büyük bir çatlak var. Tabanda, en üstteki iki bacağın genişliğinde üç genişlik var. Çatlak sonu sizi müzenin girişine yönlendirecektir. Çok dar ve geçmek zordur. Çok taş ve toprakla kaplıdır, ancak başlangıçta kaplıdır ve iyi niyetle ve büyük zorluklarla mermer kapılara ulaşırsınız. Delikten aşağı indiğinde onları bulacaksın. Delik 10 metreye kadar dardır, sonra genişler ve sizi geniş bir mermer kapı ile geniş bir girişe götürür.

Müzenin girişinin dış tarafında, büyük çatlakların her iki tarafında kayaların yanlarından taşa demoniac başlarının görüntüleri olduğunu, nehirde ise taşların tepesinde iki şeytan başı göreceksiniz. Bütün bunlar üçgen şeklinde işlenir. İki kafa duvara ve yan yana kazılmıştır. Çatlağın diğer tarafında, nehirde, üçgen kafalı düz bir üçgen kafa göreceksiniz. Görüntü diğer ikisinden çok daha küçük. Bu işaretleri bulursanız, Büyük Roma Müzesi'ne girişi bulmak kolay olacaktır.

Büyük müze, Seyavel'in mezarının evin dibinde olduğu zamana dayanıyor. Vratitsa madenlerinin getirdiği renkli mermerle kaplanmıştır. Büyük Roma Müzesi'nin senaryosunu burada bulabilirsiniz. Kırmızı mermer kapıya girdiğinizde, kendinizi saf beyaz mermerden olan 700 merdivenlik bir merdivenin önünde bulacaksınız. Her 50 adımda güneş ışığını tutan devasa mermer heykellerin olduğu bir yer olduğunu göreceksiniz. Merdiven 20 metreden yüksek. Yirmi dev heykelin bulunduğu merdivenlerin dibinde, her iki tarafta kocaman Dinaidler tarafından korunan kocaman, mavimsi bir Boggins göreceksiniz. Önünüzde kocaman bir metal kapı gelecek. Buraya girdiğinizde müzenin rengarenk salonunun güzelliğinden şaşıracaksınız.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Mermer Tanrıların Salonu bu salondur, çünkü dediğim gibi, çok renkli mermerden yapılmıştır. Salonun geniş bir alana yayılmış olan sütunlar farklı mermer renklerindedir ve her biri birçok tanrının başını ve Horning'in kutlamalarının bir kısmını görecektir. Mozaik, farklı renklerde düzenlenmiş mermer parçalarından ve bunların arasında birçok renkte toz halinde tozdan oluşur. Devasa bir kolye müze mağarasının yapılmasından önceki zamanı söyler. Alttaki salonda doğuda iki büyük halka vardır, sizi aşağıya çeken ikinci salona götürür - II.

Bu oda daha dar. Burada, o dönemde var olan tüm Roma madenlerinin tarihini görebileceksiniz. Salonun başında altın bir kirlilikten dökülen dev bir harita görülecektir. Büyüklüğü beş ila beş buçuk. Onun için tüm Roma yerleşim yerlerine sahiptir. Sarı altın noktalar altın madenlerini gösterir. Bu salonda, müzenin yapıldığı sırada çıkarılmış her türlü cevher göreceksiniz. Devasa saf altın parçaları, Romalıların çalıştığı madenlerin ne kadar zengin olduklarını anlatıyor. Salonun doğu kısmında, büyük bir altın parçası olan doğal bir hologram var. Roma'daki müze için hazırlanan yazıtlar ve sergiler ile sayısız sandık göreceksiniz, ancak burada Sırp topraklarının Romalılar tarafından aniden terkedilmesi nedeniyle burada bırakıldı. Salonun duvarlarında bulunan fenerler, yeşilimsi renkte parlayan bir kemikten yapılmıştır. Buna girmek korkunç derecede korkunç olacak çünkü rakamlar kendileri duvarda, yay ve zemin sizi aydınlatacak ama buna alışacaksınız. Batı duvarında parlayan insan figürleri izlemek gerçekten korkunç ve korkunç. İstediğiniz gibi hareket etmediklerini bilin. Sadece sizin korkunuz ve aynı renkteki iki insan vücudu ile birleştirilen metalik düzenleme onları hareket ettiriyor, kırmızı ve yeşil balsam ile yapılan vücut emisyonları görünüşte hareket ediyor. Salonda konuşursanız, saatlerce ses duyacağınızı bilin. O zaman, duvardaki ve tavandaki görüntülerin hareket ettiğini ve buraya gelen herkesi kandırabilecek sesler çıkardığını düşüneceksiniz. Koniler gibi farklı derin açıklıklar bu odada bulunmaktadır. Sesi duyunca gider ve bu deliklerden geri gider. Bu bir ses karışımı. Salona girerken sessiz olmalısın. Bu odada senin bildiğin kadar korkunç. Ayakkabıların tırmanmasına gerek yok. Salonun güney tarafında arkalıklarda halkalar bulunan mermer bir taht var. Bacakların arasında bir halka var. İki elinizle otururken, halkaları aşağı doğru bastırın ve kamaya çekmek için ortayı çekin. Bunu yaparak, müzenin en büyük salonunun beş galerisinin ortasında bulacaksınız - III.

Hayvan Salonu Bu oda 120 metre genişliğinde ve 7 metre yüksekliğindedir. Sayısız küçük ve büyük düzenlenmiş mermer kareler göreceksiniz. Herkesin sağlam altından yapılmış bir hayvanı vardır. Altın hayvanlar ve kuşlar, kuzey tarafında bulunan gecenin korkunç kuşları hariç 260'ın üzerindedir. Bu kemik. Hayvanların gözleri Roma'dan getirilen elmaslardır. Büyük bir doğal kertenkele salonun ortasında. Birçok metalden yapılmıştır. Onun yığını üç taş. Diğer odanın gizemli girişi için dişin kaybolması gerekir. Böylece merdiveni diğer altın keşif salonuna açacaksınız. Her mermer karenin sonunda, bir parafin küpü vardır. İçeriği cilt üzerine yazılır ve hayvanın kökenine, ağırlığına ve büyüklüğüne, öldürüldüğü yere, Onu öldürdü ve onu şimdiki haliyle saf altın yapan kim? Dikkatli olun, çünkü salonun zeminindeki her dördüncü kare eksendedir ve sizi kimsenin çıkamayacağı yer altı nehrine götürür.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Altın Süsler Salonu - IV. Hayvanlarınki gibidir, 4 750 taştan yapılmış altın nesneler taş gövdede yatmaktadır. Bu sandıkların zemine kaynaklanmasının garip olduğunu göreceksiniz. Ama bu sır, seni de bulacak. Devasa toplar perçinlerdir ve toptaki demir halat diğer salona, ​​altın paralara ve kiliseye gider. Her ipin sonunda, göğsün kaldırılmasını, kaydırılmasını ve açılmasını önleyen bir halka vardır. Salon V'e girdiğinizde sandıkları açabilirsiniz. İşte silahlar ve altın oklar - Venvora. Makyajdan sonra altın renkli bir banyoya yerleştirilirler. Sadece rahip ve imparator onlara sahipti. Altın süslemelerin arasında, İmparator kutlamalarından altın heykelcikler ile 70 sandık göreceksiniz. Bunları tam olarak görüntülemek ve düzenlemek için, açıklamada açıklandığı gibi istiflenmiş bir sırayla sipariş vermeniz gerekir. Duvarlara yapılan süslemeler sandıklardakilerle aynıdır, ancak onlardan farklı olarak Roma'daki başka bir müzede bile bekarlar. Mermer duvarların yanında gördüğünüz her şey, Yunanistan’daki Atina’nın altındaki yeraltı madenlerinde yapılmıştır. Kırmızı mermer sandıklar, Serdica kalesinin yakınındaki yeraltındaki bahçede, yeşil olanlar ise Roma yakınlarındaki Suhazo madeninden geliyor. Her göğsün, parçalarını, kökenlerini ve onları yaratan zanaatkarın isimlerini içeren bir belgesi vardır. Zeminin zemine istiflendiğini, her ikinci karenin eksenel olduğunu ve içine adım atarsanız, yaşamınızı uçuruma indirgeyeceğinizi unutmayın. Dikkatli ol! Yılanın başı olan büyük beyaz mermer gövde, güçlü bir zehir deposudur. Bu sonsuzdur. Bu sandığa dokunup açarsanız, tüm oda kırmızımsı tozla doldurulacak ve orada yaşayan tüm canlılar anında ölümden anında düşecek. Batı taraftaki salonda bir boncuk etrafında bir haç ile bir levha olduğunu unutmayın. Preslenmiş ve taşınmış. Göğüs kısa bir süre açık kaldığında plakayı çıkarırsanız, tüm odalar kırmızımsı dumanla doldurulur ve müzeye uzun süre girmek mümkün olmaz. Dikkatli ol! Ancak müzeyi kötü insanlardan almaya çalıştığınızda bunu yapın. IV sütununa girerseniz kendinizi kurtarabilirsiniz. Gizemli bir şekilde açılıyor ... ama kapıyı açarak sizi müzeden çıkaracak bir merdiven bulacaksınız. Göğüs kısa bir süre açık kaldığında plakayı çıkarırsanız, tüm odalar kırmızımsı dumanla doldurulur ve müzeye uzun süre girmek mümkün olmaz. Dikkatli ol! Ancak müzeyi kötü insanlardan almaya çalıştığınızda bunu yapın. IV sütununa girerseniz kendinizi kurtarabilirsiniz. Gizemli bir şekilde açılıyor ... ama kapıyı açarak sizi müzeden çıkaracak bir merdiven bulacaksınız. Göğüs kısa bir süre açık kaldığında plakayı çıkarırsanız, tüm odalar kırmızımsı dumanla doldurulur ve müzeye uzun süre girmek mümkün olmaz. Dikkatli ol! Ancak müzeyi kötü insanlardan almaya çalıştığınızda bunu yapın. IV sütununa girerseniz kendinizi kurtarabilirsiniz. Gizemli bir şekilde açılıyor ... ama kapıyı açarak sizi müzeden çıkaracak bir merdiven bulacaksınız.

Korku, mumyalar ve sulak alanın V Salonu. İki renkli mermer yeşili ve mavisi vardır. Salon yaklaşık 150 metre genişliğindedir. Zemin yaklaşık 8 metre yüksekliğindedir. Bu odaya girmek, hiçbir dehşete düşmemek, sakin olmak için gereklidir. Binlerce insan kafası ve değişik büyüklükte bedenler size her taraftan bakacak. Aşırı binlerce insanın mumyaları size bakacak. Size, bu kusursuzluğa ulaştıkları Romalıların korkunç yollarını gösterecekler - insanı o kadar küçük yapmak için yüzleri ve normal formları değiştirmeden insan eli kadar büyük bir ucube olacak. Salonun kuzey kısmında mermerden insan karkasları göreceksiniz. Bu cisimler sıvı bir hetarrow ile canlı ve anında dondurulmuş. Onlar kristallerdir ve onlara dokunmazsanız, cesedin üzerinde bir insan eli kalınlığında donmuş olduklarını bilemezsiniz. Bu renksiz sıvı, Pomaris suyunun rahipleri tarafından keşfedildi, cesetler, yalnızca rahiplerin karkasların yanındaki bir parafin küpünde bıraktığı kutsal yazılarla hayata döndürülebilir. Salonun güney tarafında birçok insan vücudunu koymak için düzenlenmiştir. Bonivas'ın Samodiv Bahçesi'ndeki büyük rahip tarafından denenmiştir. Bulacağınız manzara ile korkunç bir soğukluk hissi yaşayacaksınız. Aşılı hayvan başlı insan vücudu. En korkunç manzara, yeraltı kurbağası devleri gibi aşılı kafa kurbağası olan bir insan cesedidir. Tüm cesetlerin ve kafaların gözlerinin hareket ettiğini ve parladığına dikkat edin. Nereye gidersen git izleyeceksin, çünkü onlar senin basamaklarından mermer zeminde hareket ediyorlar. mermer farklı renklerle insan saçı ile kaplıdır çünkü bunu fark olmayacaktır. Bütün bu ünlü ama nadiren görülen Roman Müzesi'nin bu salonun korkunç gizemi işarettir. Ayrıca erkek, kadın ve çocuk birçok organları göreceksiniz. Bu girişimler korkunç ve üzücü olan - hayvan uzuvları organları, ejderha ağzı olan kadınların başları ... Kaçınma hisseder ve ne sen odanın ortasında bakınız - İki başlı insanlar - Doseks gibi girişimleri ile cesetlerin. Bütün bunlar çok uzak bastırır, ama gerçek bu odada kendini bulduğunda biri bunu görecek olduğunu. Her dördüncü günü salonun duvarları yakmak ve bir şey tutuşturmak olamaz mavi alev yandı. Bu duvarlar Binlerce yıllık salonda olanı korur. Duvarlar Bu odada yangını zaman bir transa düşecek çünkü bir erkek olmak iyi değil bir sinir bozukluğu elde etmek mümkündür. İnsanlar transa içine düştü ve kahinler sadece mil uzakta yüzlerce ve binlerce olur tahmin olur. Ama diğerleri hayatta değil kötü ve iyi. Peygamberler bunun tarif etmek zordur, ileride bir aya felaket tahmin edebilirsiniz, ama içki ... kocaman mermer ... cam önce ... Devam edebilir yalnızca söylemeliyim. Ben adam geri ve sol gelemez Odaya mermer kapıdan girilen söylemek gerekir. Bu sütun IV Hall IV'te tehlikede devam etmelidir. ama şunu söylemeliyim ki, sadece içtiğin zaman ... büyük mermerin önünde ... fincan ... devam edebilirsin. Ayrıca, salondaki mermer kapıya giren bir adamın geri dönüp gidemeyeceğimi de söylemeliyim. IV. Salondaki Sütun IV'ten çıkma tehlikesiyle devam etmesi gerekiyor. ama şunu söylemeliyim ki, sadece içtiğin zaman ... büyük mermerin önünde ... fincan ... devam edebilirsin. Ayrıca, salondaki mermer kapıya giren bir adamın geri dönüp gidemeyeceğimi de söylemeliyim. IV. Salondaki Sütun IV'ten çıkma tehlikesiyle devam etmesi gerekiyor.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Altın sikke ve değerli taşlar Salonu VI. Bu salon en küçüğüdür ve en başından itibaren size hayran kalmayacaktır. Ancak duvarların diğer salonların duvarlarına benzemediğine dikkat edin. Büyük taşlar, Tanrı şifacı ve Güneş Tapınağı'nın tapınağıdır. Büyük ve küçük her türlü altın ve gümüş paralar gövdelerde istiflenir. Salonun duvarlarında her türlü büyük taş görülecektir. Kuzey ucundaki sandıklar doludur ve odanın ortasındaki oyulmuş yedi sandık, dünyanın dört bir yanından değerli taşlarla doludur. Bu odadan çıkmak için odanın sol tarafındaki iki levhaya basmanız gerekir. Bir plaka beyaz, diğeri kırmızı. Böylece müzenin son salonuna ineceksiniz - VII.

Karışık - isimlendirilir çünkü içeriye giren her kimse ön odalarda gördüğü her şeyi görecektir, fakat çok fazla sayıda. Salon en büyüğüdür. Göreceğiniz ilk şey, kızdırma gibi birçok mermer renginin birleşmesidir. Tüm fosforlu el fenerlerinin yakılması gerekir. Mermerin muhteşem kombinasyonu sizi şaşırtacak ve hayrete düşürecek. Salonun ortasında farklı renklerde mermer sütunlar göreceksiniz ve lahitin ortasında. Tahtta, Latin Denizi yakınlarındaki altın dağı keşfeden Roma ailesi olan Stenolissontenen cinsinin en önde gelen hükümdarı olan müzenin kurucusu var. Normal görünümünde ve boyutlarında mumyalanır. Bu odada ne göreceğinizi söylemek zorunda değilim, ama bilmeniz gerekenleri söyleyeceğim. Nesneler salon boyunca hoş bir görünüme dağılmış. Önceki salonlarda görmediğiniz şeyler burada olacak ve hayran kalacaksınız. Salonun güney ucu saf beyaz mermer ile kaplanmıştır. Birkaç insan figürü ve birçok hayvan birlikte istiflenir. Tavan arasında, şekiller belirli bir zamanda değil, her zaman renklerini sürekli değiştirir. Benzersiz bir manzara var. Korkutucu olduğu kadar ilginç, yaklaşık 5 metre genişliğinde saf altın kuşuyla salonun doğu kısmı. Salonun batı tarafı dövme altın ürünlerden yapılmıştır. Orada yaşayan su yatağı var. Açıklamasında okuyacağınız gibi, türünün tek suyu mucizevidir. Bu suyun bir yudum, hayatı affetmek üzere olan birini kurtarabilir. Ancak hiçbir şey yazılmazsa geri döndüremez. Salonun batı kısmına ihtiyacınız olacak. Müzenin çıkışı orada. Duvarda üç buçuk iki buçuk çatlak resmi var. Resmin sol alt köşesine basın, açılacaktır. Ayrıldıktan sonra tekrar kapanacak.

Dağdan Büyük Roma Müzesine girişin tam tanımı başlangıçta olduğu gibi beyaz taş üzerindedir. Orada her şeyin yapıldığını bilmek önemlidir, bu yüzden bu girişi açarken büyük bir çöküş tehlikesi vardır çünkü taşlarla doludur. Delikten kurtulmak için önce delikten çıkmanız gerekir. Kırmızı kapıya açılan delikten açılarak, taşlar çıkarıldığında, yığılmış zemin çökecek ve orada çalışacak kişilerin ölümüne yol açacaktır.

Büyük Roma Müzesi'ne giriş yapmaya karar verdiğinizde iyi insanlar düşünmek ve Tanrı'nın koruması için dua edin!



Rabbimiz 1828 yılı . Korkunç altın barlarda ve duvarlı delik ve fren raf sonra zheltitsite taşınan Vulchan, yetişme ll Arnauts vardır. Sammy onları yetiştirdim ve oyunlarda büyük Mara sol kolunu kaldırdı. Sonra bacayı esti ve oh ikisini tıkayabilir. Ve bu yana Valchan kedi yıllar razidova kim ... zaman ... kedi Maratha görmeye söyledi. Ve en okumushliyata onu bulamazlar. gazel ve ters üzerinde sadık Nişan açıklayan olmadan Poppe yazma cry bırakın. Ardıçkuşları deliğe oluk içine sıkışmış. Ben onun ulaşmak için chilyak göndermek nyavgash Ta ba. Times karanlık bulunmaktadır. niş partisi yüzünden başka kutsal deri yapın ve çukura pizulya sıkışmış. Chilyak hem yazıları Rahat hükümetler olabilir.

Üç kaldık. Ben Pop Martin, Valchan ve Fatmeto. Kafasını yiyecek. Rab'bin Zirvesinde, gözlerini kırmızı bir bombusla bağladı ve Sahat'i güneşe karşı çok cilalı tuttu. Sonra dönüp kollarını uzanmış olarak yürümeyi söyledi. Parmakların düştüğü yerde, kelimeyi kesiyoruz ...

Bu ana niş. Mary cüppeyi çıkardı. Denge üzerinde ve pürüzsüz taş üzerinde, eşikten günbatımında, Fathmoth olduğu sürece 16 vuruntusu. Kemerler musluğa biraz dökülür, 38 numaralı ana nişten yuvarlanır ve içinde bir el vardır. Bu Fatmete'nin el fermuarlı ve deliciden yapılmış ve güneşe bakarak bakıyor.

Korkunç bir kişi Valchan. Bulgar'ı serbest bırakmak istedi. Rousse Murabe'sini altınla kurtarmak, böylece adı sonsuza dek hatırlanabilsin. Ancak krallar çok fazla altın ve arnası olduğuna inanmıyor. Altın, silah, jeton, dul ve pazar aylığı için bolca var.

Korkunç bir kişi Valchan. Bu diğer şeyleri kasetlere yazdığımı bilmiyor, ama onun hakkındaki her şeyi, beni son yazım olacak ve sonsuza dek söyleyemeyeceğim için suçlayan bir şey için bilmek istiyorum. Sanırım beni de öldürebilir.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Konstantinopolis'ten Selanik'e giderken yirmi yıl sonra Vulchan, büyükbabasına Stavros ile katıldı. Yunanlılar Vulchan 'dan Balkanlar' ı Troyan Geçidi 'ne götüreceğini biliyor. Ona parmaklarıyla ilgili bir kelime verdi. Büyükbaba Stavrus, Pers musluğunun bir mağara mağarasında dev bir hendek olduğunu bildiğini ve Odys için kasetler bulunduğunu öğrendi. Wolfman yaşlı ve bilge bir adam olduğuna inanıyordu ve ikisi de buraya geldi. Bahardı, ancak Eylül ayına kadar, büyük bir gezinme ve aramanın ardından garip bulundu. İçeride, 15 oktan oluşan 193 top var. Tanrı'nın Haç'ı, onları ve hepsini ayrı ayrı numaralandırdım ... ... ve vücudun solundaki göğsüne koydum. Dedesi olur Stauros Yunanca gitmek istiyor. Emlak al ve Suati Paşa'yı al. Bir kurtun sözleri, Bulgarları serbest bırakmanın bilgeliği olduğu için altın israfından bahsetmedi. Büyükbaba Stavrus bu şekilde Valchana tarafından katledildi. Bu günkü mezarında iki ayak üzerinde altın bir çember ve altın bir boğanın tabağı var. Mezarı, yarım nehrin ve Romalıların dökümhanelerinin bulunduğu Kızıl Nehir'in ortasındaki çarpık kayınların altındadır. Toplar orada yapılır. Ama Valchana'lı Sadeca'yı ve o Yunanlıları tanıyorum, derin bir çukurda iğneler ve altın meme uçları olduğunu ama onları yönlendirmedik.

Valchan bunun bir bataklık için biraz olması gerektiğini öğrendi ve yaralanan bir grup insanın emrini verdi. Ve böylece zamanında inebilirim. Sonra çok para kazandık ve çok fazla fiş kaybettik. Kötü adamları dövüyorduk. Pek çok altın ve başka pek çok yanlış topladık. Sonra Vulchan, ülkeyi gezen ve kelepçeleyen bir bilim adamı olan Bitola'dan sadık bir çocuk olan öğretmen Nicholas'ı gönderdi. Rus kralı Nikolay'e gitti. Kat, kralın olay yerini kontrol etmek için bir chiller göndereceğini ve geri döndüğünü ve nerede gördüğü çok fazla altın olduğu doğru olduğunu söyledi. Üç yıldır, onu Ruschuk’daki chicago'muza kaydırırken bekliyorduk. Kabul edildi ama gelmedi ve çok kızdı. Sinirliyken, felçle bir civanperçemi ile uyuyakaldı. Ve o da chetadan bir sürü bok buldu. Işık pislikleri. Beni ve Fatmeto'yu bırakın. Ardından Arnau, Mara'yı başka bir yere taşımak için Deka'yı çağırır. Ana hareketi ayağa kaldırdılar ve ipuçlarını zorladılar. Ondan sonra, onlara bir çift sarı para verdi, ama keçi onları bir birine sıktı. Ölülerin sessiz olduğu. Sarılarını bir akçaağaçın altına gömdük.

Şimdi, Fatmeto'ya onunla çalıştığınız ve kirasiyerin elini görecek kadar akıllı olduğu konusunda bir söz vereyim. Bu Valchan'ın ikinci karısı. Kayın altında Enye Günü'nde onları düğün ve onları kutsadı. Valchana'nın ilk karısı güzel bir Ohri kadınıydı. Bir kadının nadiren yanındadır. Ve Valchan nadiren doğmuş bir adam. Bu kadar güçlü. Bu bir kedi. Karanlıkta, av tüfeği diyorsunuz ve elini salladığında ve bıçağı ele geçirdiğinde eli kesiyor. Saçları siyah ve maratondaki siyah su birikintileri gibi kokuyor. Fatmeo onunla oynamayı seviyor. Aksi takdirde, çok merhametli ve iyidir, ancak sinirlenmek için öfkeli ve soğuktur. Yüzü bulanıklaşıyor ve sol eli titriyor.

İlk karısı Itabra Koye'nin sakalı tarafından kaçırıldı ve kaçırıldı. Onu harem içine sakladı. Togaz, Valchan, saçını toparladı ve lanet dolandırıcı hançeri yakaladı. Üç gündür bir çiftliğe saldırıyorduk, ama onu Odrin Sarai'ye götürmüştü. Sonunda çiftlik evini yaktık ve Valchan, Bey'in ikinci çocuğu olan on yaşındaki caddesini aldı. Onu balkan'a getirdik. Vulchan'ın onu sürmesini istiyordum, ama ne oldu ... Tavandaki ve marmorun tabanını kürkle yakaladı ve her zaman genç geyiği ısırdı. Büyüdü ve Valchana ile birlikte gitti. 4 yıl sonra evlendim. Kaplumbağa Fatmete deka gözlerimin gördüğü en iyi kız olmasına rağmen. Yüz de yeşil gözler. Wolfman ona gök gürültüsü atmayı ve ata binmeyi öğretti. Sonra, kendisine sahip olan iki kişiyi öldürdü.

Şimdi hayattayız, Vulchan, Fatmeto ve ben. O en küçüğü ve şanslı olacak. İşte Balkanlarda en gizemli olanı. Onlar ve Valchana alabalık için mavi havuza gittiler ve ben hala yazmak istedim. Başka bir işim yok. Ayrılacağımız için acele etmeliyim. Kartallar minarelere tırmanmaya başladı ve onlardan biri atı boğdu. Zaman netleşiyordu. Bana göre kelimeler benim, o zaman hala işe yarayacaklar.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Nişlerin ana izi Minare tash, ama Jartiyenin altındakiler değil ve Haydushka baharından 120 polis ve günbatımında yüksek insan savaşından oluşuyor. Minare Tash, 7 fişe sahiptir. Su birikintisinde alacakaranlıkta bir gümüş barut ve dövmeli bir tabanca ve bir kitap var. Ondan diğer musluğa yazmaya başlayacaktır. Fatmeo öyle dedi. Valchan, bir şey için iki kaseti olduğunu ve bir tanesinin birine vuracak olmasının harika olacağını söyledi. Chausha Vadisi'nin güneyindeki sırt boyunca orman geçidi. Dışında, kireçtaşının yanında gürgen kirişinin aşağısına doğru ... Sonra ilk yoldan Haidushka musluğunun altındaki Kızıl Haç'taki Evil Yerine gidin. Oradan Minare taşımıza zaten ulaştınız. Belki Troyan nehrinin altındaki manastırın üzerine, Haidushka musluğunun kemerinin altındaki kuru ağaca bağlanır. Orada yer kötülük ve insanın kafası karıştı. Burada daha fazla yazıyorum.

Üst katta 100 tane jöleli iki geyik kafatası var. Sol korna dışarı çıktı. Düşünmek, içmemek ve buna değmek kötülükten kaynaklanıyor. İşte bu.

Maraton için oran 4 ama şimdi sadece bir tane var. Bu fiş ve şeytan olmadan, iyi olamaz ve 10 yıl boyunca topladığımız şey bu. Yeraltında 20 paçavra içe doğru sürünen bir tabakanın kalıntısı olduğu halde yılanların yılanlarını bıraktığı delikte oynamayın. Onu aşağı ittin ve gömdün. Üzerinde taşlar olacak. Başka var. Orada oynamayın ... taşı çeviren oluktan geçen bir bas. Potumda boğulan bir boğulma var ve iş sadece alabalık için. İçinde midemizi yakaladığımız bir havuz var. Ama Valchan taşı kaldırdı ve kırdı. Su başka bir yerde fısıldıyordu ... Üçüncüsü ana suydu, bir atlı bir rafta yürüyordu. Orada, Arnauti kalın bir duvar yaptı, biliyorum. Bütün yaz gitti. Çok fazla taş ve taş biriktirdik ve küçük gagalar ektik ... ve oradan çıkmamız zamanımız olmazdı. Delikte bir delik vardı, ama durdu. Neredeyse ... oğlan onu bir kapakla kapattı ve leylakı yukarıdan ekti. Geçen ay, bazı insanlar etrafta takılmaya başladılar, ama asırlarca tırmanmalarına izin verdiler. Onu bulurlarsa, kalacakları bir bosha lafka olduğunu göreceklerdir.

Şimdi içeri girip çıkabileceğiniz yer biraz para harcıyor. Birinin benim için mezara dönmeyeceğini hatırlamak için defalarca okumama izin verin. Onu Minare Tash'ten başlayarak, rayların üzerinde yap-bozlara bulacaksınız. Fatmeto tarafından işlenen bir bezin içine diğer musluğu sarılır. Bir büyükannesinin ayağının dal giymesi gereken taştan bahseden musluğa yalan söylemeyin. Bunlar, Wolfhill'in taşları, taşları parçalamak ve taşları paylaşmak için kullandıkları kılıçlar. Bu gün gidip bir çekiç duymak. İçinden ağrıyor olsa da, içinden bir göz alamadığı küçük çatlağı öpüyorsun. Çok çeşitli şeyler var. Ortada üst üste binmiş bir tash var ve hiçbir yerde görünmüyor ve orada görünmüyor. Üstteki polygate'in yanında soğuk bir kazaya gidersiniz ve taşı kazmak ve gürlemek için manallar gidersiniz. Taş ağır ve altındaki levha. Keskin halka olmadan kaldıracaksınız. Aceleci ol. O zaman bir uçurum olacak, yangınlardan korkmayacak ve puslu olacaktır. Sadece öldüğünü düşün. Merdivenlerden aşağı kayaya 14 adımda çıkın. Kayması ve çürümemesi için kılıcı püresi. Zeki. Botlarla veya kıyafetlerle adım atın. Onüçüncü adımı elinizle itmeyin. Dikenler var. Ve solmuş başak seni siyah yapacak ve öleceksin. Mazzano sonsuz bir zehirdir. Wolfman Cezayir'e bir adam gönderiyor. Bu bölünebilir anahtardır. Marshmouth rakun için yapılır. Aşağı inersen, tatlı su göreceksin. Karnınızın boğulmasına izin vermeyin. Su seni hızlandıracak. Delikte olduğunuz yerde bir koruluk vardır. Yerin dar olduğu yerin ötesinde bacaklarını ve bacaklarını tut. Kum bir höyük var. Aletimin kazıldığı, sadık bir civciv olduğum yerdi. Zehri kırdı ve nehre daldı. Hala onun için üzgünüm. Kafe, ona bakmayı keskinleştirdi ... yer geniş ve görünür. Vücudunun tepesine tekrar çıkana kadar devam et. Kedi onun arkasında durmuyor. İçeride siyah bir şiş yırtılacak. Senin içinden geçecek. Wolfman ile birlikte, yayı sıktık ve ayarladık. Çürümüş değil. Kılıçla doldurduk. Akıllı olan Kat kapıyı geç, sinirleneceksin, hiçbir şey. İnsan mücadelesinin bir deliği ve dibi yok. Vulchan karaya girdiğini bağırdı. Işık yanarken soğuk, su vermeye başlar, daha da kötüleşir. Şimdi maraton. Sessizlik rüzgardı. Rahat ol. Sana ip takman için yazıyorum. İçerideki kapıdan geri dön. Bir delik var ve eğimli kancayı eğimde yukarı tırmanırken görüyorsunuz. Orası kolay. İnce kum var. Duvarlar pürüzsüz. Yukarıda bakla var. Kurt şeytanları ve goblinleri asılı duvarlara bakın. O küçük bir ikonograftı. Orada Fatmeto'yu yazdı, ama karanlıktı ve görünmüyordu. Üst eşit olacaktır. Eşit ücretle çıkacaksınız. Karanlık ve karanlık var. Bu bizim kararımızdı. Yirmi at ayağa kalktı ve dört düve ve 60 koyun hala içeride. Taş fidanlıkları, kopra, samari, kovalar ve merdivenler var. Çok kuru ve buğulanmış bir yer. Arkada iki delik vardı ve izledik, ama Wolfchan onları alt etti. Şimdi o soluyor. Bir deliğin yanında bir kartal vardı. Onları içtik. Fatme onları bir piçin Sahan sıyırıcısında yapıyordu ve bizden korkmuyorlardı. Adam büyüktü ve bir parça et çaldı ama Valchan kimseye bar vermedi. Ahırda, büyük olanın olduğu duvarın başlangıcını göreceksiniz. Şimdi hiçbir değişiklik yok. Beter kayası kalın ve dışarıda hiçbir şey yok. Çamurlu on yılda varil ve brendi varil var. Wolfman onu sevdi. Rab Tanrı beni korudu. Korkutucu bir şey duyuyor musun? Düz git. Kendi kuyruklu yıldızını alacaksın. Nares eğrelti otları ve derileri ile oyulmuş. Kollar duvarlarda asılı. Kutular barutla doldurulmuş. Ateşin yanına gitmeyin. Onları buraya taşıdık ve dışarı çıktık. İşte ne kadar ateş atıldı, baca tarafından köşede kaç delik yakıldı, kaç delik yakıldı. Buradan bir centilmen aracılığıyla tüm yolu gördük. Her zaman orada saatler vardı ve Köpeğin dişine kadar gidiyordu. Yerdeki döşemeye git, düşen suyu göreceksin. Zeminin sağ tarafında bir raf var. Ona git ve suyun arkasına hapşır. Öne düşüyor ve çıkıntıya girdiğiniz bir delik göreceksiniz ve sonra ayağa kalkarsınız. 50 adım uzaklıkta bir tebeşir kapı göreceksiniz. Anahtar aşağıda. Mazan kılıç balığıdır. Yine zekice. Kapıyı açın ve bir mahmuzun üzerine külçe altının üstündeki bir bacağı olan ve aşağı düşen bir bacağınızla tekmeleyin. O seni öldürecek. Burası Valchan ve Fatmeto'nun odası. Zeminden tavana kadar bütün kaplamalar. Mendeleka, Konstantinopolisli bir elçidir. Karavanlardan aynı isimde ve basamelde tavan pencereleri alınmıştır. Fatmeto çok sayıda raf ve bir dizi paçavra yaptı. Wolfhill'in altın saplı bir yılanı vardı. Kafanın üzerinden kalemin üzerinden geçer. Yüzyıllardır buradan geliyorlar. Ana yastığa Valchan tapi'den ayrıldı. Orta kapıya nasıl girileceği ve ne yapılması gerektiği hakkında yazılmıştır. İçinde ne yazdığını bilmiyorum. Mara'yı görene kadar aç. Artık ışığa ihtiyacınız yok. İçinde boğayı boğduğumuzda olduğu gibi bir patlama gibi. Sol tarafta topları olan paçavralar vardır. Tek tek üç sıralanırlar. 192 ve kapının üzerindeki ise sadece 193. Ağırlık ve cinsiyette ayrı ayrı jöleli 5 oda vardır. Sayılar ilk odadaki tuval üzerine yazılmıştır. İki sığır derisinin içinde çeşitli altın çalılar, kınlar, küpeler, bilezikler, yüzükler ve daha fazlası var. Bir pırasa sepetinde bazı ucuz fasulye var. Altın bir sultan tahtası var. Smith Valchan ve Mincho tarafından oynandı. Yanlarında kadife ile işlenmiş polygate üzerinde bir kıvrım var. Burada fikirlerin size geldiği bir kolye var. Azana'yı zıplattığımızda Eski Zamanlardan aldık. Pazvantoğlu Paşa, Sultan Ahmedinej'e gönderir. Sonra 5 kilo altın aldık. At yükleri Bir çekiç ve başka bir iş var ama önemli değiller. Bu ağırlığı buradan taşımak çok önemli. Başka bir yol var. İşe yarayacak. Göğsün sonunda çokgen bir pezevenk var. Kath, havlaya çıktığında ortasına bastığında bir delik göreceksin ... bir ucundan diğer ucuna 26 parsons vardır. Bir ip ile ölçülür. Orada, biri aşağı doğru ve üst mağarada bazı delikler olduğu ve kapaklar olmadan tuttuğum ana deliğin bilinmediği bir miktar delik geçemez. Maratonda bir adam var. Bu benim ve Valchan'ın yeminiydi. Diğer yukarıda duruyor. İpi ve torbayı bırak. Bu şekilde tut. Küçük bir zorla bilmek, zaman ve kanla kovulduk. Bir kere Lovchans azatını aldığımızda, Büyük Tuzak'a Asker'in çitlerini anlattık. Tüm Tabor. 15 kişi ve 5 altın yükümüz vardı. Wolfhin, Kara Asan'ın askerinde karmakarışık durdu, ancak dokuzu Valchan'ın tepesine yığıldı. Birini hançer eğrisi ile vuruyor, ama diğerleri onun üstüne atılıyor, yakalanmış ve bağlanmışlar. Onu sadece akşamları bivouac olan İbrahim Bey'in ordusunda aldı. Borunun altındaki çayırlarda. Onu çadırda bağla. Fakat geceleri sakata salındığında ve birkaç saat boğulduğunda. Diğeri, canavarın atıyla birlikte kafanın içine fırladı ve yatçıya, bir maabet olduğu için neşeli geldi. Fatmete hayatta kalmıştı. Çok kibirli ama kalbimde onun bir Türk olduğu yalan söylemişe benzemiyor. Harika bir gün olduğunu ve pek çok başının kesildiğini bilmeye dayanamıyorum.
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Wolfman bir bas şık ve bir halktır. Kuyruklu yıldızın taytını çoğunun zengin olmasını ve raketi izlemesini istediklerini buldu ve Türklerle iyi bir maraube geçirdi. Gedick Peak’in altında, Vulcan’ın istediğini yapmasını ve ormancılığını söylemesini istediği Menteşe Mudakat’la alay ediyor. Menteşe Valchan'da 12 ve 10 kişiydi. Valcan'ın yavaş olması utanç verici olurdu, ancak çevrem ve yeminim bizi yok etmekten kurtardı. Hançerlerin katledilmesi için sürüyorlardı, diğerleri kılınıyordu. Huzurluydu. Onlar korkunç şeylerdi.

Mara'lı bir Arjantinli tavuk adamı hayatta kalmayacak ... Aksi halde, bu kadar parayla kutsanalım.

Ben Pop Martin Ruschuk
 
Katılım
25 Eki 2018
Mesajlar
506
Tepkime puanı
233
Puanları
9
Ya kardeş anlatmışsın ha anlatmışsın eline sağlık..
Madem kayıp
Neden hikaye sanki birileri girmiş gibi bir durum var yok o duvar parlıyor o ayna yanıltıcı vs
 

Gcguess

Aktif Üye
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
161
Tepkime puanı
36
Puanları
5
Hayattan en büyük isteğim hazırım buna... Bu romanlara bir gün konu olmak..))
Bir gün gözümü açayım kendimi bir mağarada bulayım Altınlar mücevherler...)
Ah kardeşim ahh kim istemez inşallah Allah birgün nasip eder romanlara konu olacak bir hikayen olur :)
 

R00T

Profesyonel
Co Admin
Katılım
20 Kas 2018
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
2,356
Puanları
23
Yaş
37
Bulgaristan ezelden beri açtı yine aç.
 
Üst