Enteresan.Firma kendi sıfır cihazını sattığı fiyata satıyor bu cihazı.Büyük ihtimalle takastan gelmiş veya tamir görmüş olabilir.QUOTE="samizel, post: 652657, member: 25093"]
Ustam bizde bu dedektörün aynısından var. Bu dedektör hakkında düşüncelerin nedir?
İkinci El Dedektör Fiyatları Özellikleri ve Yorumları
İkinci El Dedektör kategorisinde yer alan ikinci el metal dedektör modellerinin güncel fiyatları, özellikleri, yorumları ve videoları.www.ugurelektronik.com
Deneyimim şu oldu; Değerli gösterdiği yerde biraz çalıştıktan sonra altta çıkan kayaçların içindeki minerali gösterdiğini fark ettik.Çivi bulmak için birebir diyebilirim. Ya bizde şans yok bende anlamadım. Roma çivisi buluyoruz sürekli ? boşluk tespitinde iyi gibi ama ayrım işini tam yapamıyor ve çok derini göremiyor. Ayrıca zemin ayarı zor oluyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu cihaz ile?
Cihazı değiştirmenin vakti geldi biliyorum fakat ne alacağım konusunda karar veremedim. Ayrıca bu makro yu taşıması da biraz dertli oluyor çantası çok büyük ve ağır.Deneyimim şu oldu; Değerli gösterdiği yerde biraz çalıştıktan sonra altta çıkan kayaçların içindeki minerali gösterdiğini fark ettik.
Ayrıca sizin bahsettiğiniz sorunlarda vardı.
Cihaz benim değildi.Bir süreliğine emanet almıştık.5 yıl önceki mevzu.Eğer 5000 tl ye kadar bütçeniz varsa uğur elektronik gold finder neon'u çıkardı.Youtube'de videoları var.Ekran jeosonardaki gibi boyna asmalı.Normal fiyatı 6.500 tl.Şu an tanıtım amaçlı 5000 tl ye satılıyor.Cihazı değiştirmenin vakti geldi biliyorum fakat ne alacağım konusunda karar veremedim. Ayrıca bu makro yu taşıması da biraz dertli oluyor çantası çok büyük ve ağır.
Siz daha çok hangi başlığını kullanıyorsunuz?
Hocam toruk 101 kullandın mıElimden 50 tane makina gecti belki.mala vs dahil.tatmin edici bir sekilde metali veren bir cihaz gormedim.sekili,derinligi,odayi vs verir ama hicbir makina burada %100 altin vardir diyen bir cihaz gormedim.devletlerin kullandigi uydulardan genis capli maden yataklarinin tespiti yapilabiliyor lakin kim takar 1 kup altini meselesi.
Daha derinini de gösterecek cihazlar mevcut yeterki paran olsun GPR, Gradyometre ve rezistivite cihazları dediğin mesafeleri gösterebilir. Fakat önemli olan o derinliklere inebilecek adam ve o cihazı kullanabilecek adam varmı ? Kullanamadıktan sonra android telefonun bile 3310 dan daha fazla kıymeti yoktur.Biraz acayip olacak ama 10m yi görebilecek bir makine var mı yani bu hafif olmayabilir ağır taşıması zor bir cihazda olur sadece var mı yok mu var diye söylüyorlar ama çok ağırmış 4 kişi zor taşırmış doğru mudur ustalarım
40 yıllık elektronikçiyim böyle cihaz görmedim.3 metreden ceyrek altını 45 lik başlıkla gördü 1.5 m2 başlıkla nerelere görecegini hesaplayın