Bu sitede makine kötülemeden başka bişey yapmayan ustalar var bizim köyde 27 tane vlf dedektörü var biz hiç birini kötülemeyiz bi laf vardır ucuz etin yahnisi yavan olur. Adamda 1000 liralık teknetics var bende 1500 liralık wihites var birinde 3000 liralık garret var şimdi burda kim fazla para bastıysa bizden biraz öndedir.
Şimdi burda biri teknetics soruyo diğeri bi bakıyorum uzak dur diye mesaj atıyor garret al diyor. . La armut bizde 1000 lira var bize 1000 liralık dedektörü öner ona bakıyorsan bende garret atx öneririm fiyat 10 bin.
Dün telefoncuya gittim dedim bana j 1 Samsung ver bütçe 600 TL. Satıcı hemen etc lenova gibi eşdeğer telefonları çıkardı hız kamera vs. Özellikleri anlattı ben düşünürken yandan biri abi j1 ler 5 para etmez kasıyor j5 al onlar süper dedi. La hıyar j5 in iyi olduğunu bende biliyorum. Bizde 600 lira var j5 1500 lira . Buradaki dedektör yazarlarıda bu hatayı çok yapıyor cihazın özelliklerine bakacaksın parasıyla karşılaştırma yapacaksın gördüğüne beş para etmez bilmem ne hepsi boş laf