beyler burada söylediklerimi geri alıyorum.zira geçenlerde yaptığımız bi çalışmayı garip olaylar silsilesi başlaması nedeniyle sonlandırmak sorunda kaldık.çalışma yapılan köy komple korumalı.6 adet mezar tespiti yaptık. iş işleme geldiğinde korkunç bi saldırıya maruz kalıyoruz.başta bir şey yok.ancak mezar girişine ulaşıldığı anda kıyametler kopuyor.fırtına,yıldırım ,şiddetli yağmur ve dolu yağıyor.4-5 metre dibinize yıldırımlar düşüyor.hemen hızla oradan kaçıyoruz.halisülasyon görüyoruz.mezar alanı ışıldamaya başlıyor.korku ve sinir nöbetleri,ağzı köpürerek çıldıran,sara krizi geçiren arkadaşlar oluyor.şiddetli baş ağrısı oluyor.sürekli kusuyoruz.7 kişilik ekipten ben ve bi arkadaş kaldık.diğerleri kaçtı.arkadaşım da akıl sağlığından endişe ettiğini söyleyerek bıraktı.açılan iki mezarı taşla doldurduk.içine girmemize engel sadece mezar kapağı olduğu halde.sanırım cinler bir şeyi götüremiyorlar.ancak size de yar etmedikleri kesin.bi hoca götürdük.güya sihri bozacak.ancak o dediki burada çok kuvvetli bi güç var.ya cin tılsımı yada kutsal bir zat bu.mezar taşında balık işareti var.oyma şeklinde tek balık.ayak ucundaki taş ise aslan başı şeklindeydi.yaklaşık 2 ay uğraştan sonra tüm işlemlere son verdik.açılan yerleri tekrar kapattık.mezar başlarında dua okuyarak bıraktık.tövbe ederek sadaka dağıttık.allah affetsin inşallah.ben hala mezar değil de gömü olduğunu düşünüyorum.ancak arkadaşlarım mezar olduğunda ısrar ettiler.fakat tılsım mı,melekler mi koruyor anlayamadım.