4x2.50 odayı 6.5 metrede cinler kaçırdı oynadılar resmen

amuzak

Member
yapmış olduğum yorum şahsınızla alakali değildir.Atmış oldugunuz konu baslıgı olan 4x2.50 odayı 6.5 metrede cinler kaçırdı oynadılar yazısı içindeki cinler içindir.Şahsınızla ilgili inancınizla görüş ve bakış açınıza yorum yapmak kimsenin haddine değildir. saygı selam ve iyi forumlar dilerim.

alaçamlı

Bilgili Üye
beyler burada söylediklerimi geri alıyorum.zira geçenlerde yaptığımız bi çalışmayı garip olaylar silsilesi başlaması nedeniyle sonlandırmak sorunda kaldık.çalışma yapılan köy komple korumalı.6 adet mezar tespiti yaptık. iş işleme geldiğinde korkunç bi saldırıya maruz kalıyoruz.başta bir şey yok.ancak mezar girişine ulaşıldığı anda kıyametler kopuyor.fırtına,yıldırım ,şiddetli yağmur ve dolu yağıyor.4-5 metre dibinize yıldırımlar düşüyor.hemen hızla oradan kaçıyoruz.halisülasyon görüyoruz.mezar alanı ışıldamaya başlıyor.korku ve sinir nöbetleri,ağzı köpürerek çıldıran,sara krizi geçiren arkadaşlar oluyor.şiddetli baş ağrısı oluyor.sürekli kusuyoruz.7 kişilik ekipten ben ve bi arkadaş kaldık.diğerleri kaçtı.arkadaşım da akıl sağlığından endişe ettiğini söyleyerek bıraktı.açılan iki mezarı taşla doldurduk.içine girmemize engel sadece mezar kapağı olduğu halde.sanırım cinler bir şeyi götüremiyorlar.ancak size de yar etmedikleri kesin.bi hoca götürdük.güya sihri bozacak.ancak o dediki burada çok kuvvetli bi güç var.ya cin tılsımı yada kutsal bir zat bu.mezar taşında balık işareti var.oyma şeklinde tek balık.ayak ucundaki taş ise aslan başı şeklindeydi.yaklaşık 2 ay uğraştan sonra tüm işlemlere son verdik.açılan yerleri tekrar kapattık.mezar başlarında dua okuyarak bıraktık.tövbe ederek sadaka dağıttık.allah affetsin inşallah.ben hala mezar değil de gömü olduğunu düşünüyorum.ancak arkadaşlarım mezar olduğunda ısrar ettiler.fakat tılsım mı,melekler mi koruyor anlayamadım.

alaçamlı

Bilgili Üye
cin arkadaşlar nakliye yapamıyor sanırım.ancak çok sıkı koruma yaptıkları kesin.bunu da yaşayarak öğrenmiş oldum.bir de şunu öğrendim ,alkol kullanmıyorsanız ve de abdestliyseniz zarar veremiyorlar.tek giderek acaba sorun bende mi diye test etmek istedim.kapak taşını zorladığımda tekrar mezar olan toprak parlamaya başladı.ancak abdestli olduğunuz zaman zarar veremiyorlar.bizim arkadaşlardan biri ısrarla söylememe ramen abdest almıyormuş.diğer üçü de alkol müptelası.abdest alsalarda tutmuyor abdestleri.ancak abdestli olmanıza ramen işlem yaptırmıyorlar.kazma kalmıyor,kürek yere yapışıyor.halisülasyolar görüyorsunuz.ordan uzaklaşmanız isteniyor sözlü olarak.kibarca .mesela ben gayet sakindim.ancak bizi rahatsız ediyorsun diye bir konuşma duydum.ben kötü bir niyetim yok dedim.iyi niyetliysen uzak dur denince bende uzaklaştım.ancak cinler mi konuşan yoksa orada yatanlar mı o muamma.ancak gelen hocamız hristiyan azizi olabilir dedi.yani bi nevi evliya.dedi ki büyük muazzam bir şey bu bölgeyi koruyor.cin kabilesi mi,melek mi ifrit mi bilemem. ancak çök kuvvetli.ısrar ederseniz size zarar verecek.hocaya da bu işten uzak dur demişler.

man_correct

Bilgili Üye
Canım sikiliyordu konuyuda başından sonuna kadar bütün yorumlarıyla okudum şimdi ilk somineye gelelim sominede bulunan şekil kayi boyu isareti ve altindakide sıradan motif şimdi bu zamanda alçı işi yapanlarda genelde aynı kalıplar vardır.bir amcanın yigeninin alkol kullanıp kullanmayacagini bilmesi normaldir veya o an senin alkol aldığını sizin ekipten birinden öğrenmesi şimdi gelelim tavan olayina senin tavan olarak gordugun, toprak katmanlarini iincelersen kaçıncı katman olduğunu ve hangi sertlikte olduğunu ve yağmurla çözülebileceğini A nlayabilirsin tekrar guzel bir cubuk kontrolu yaptir ve cihaz tuttur en önemlisi sirkten uzak dur.

Son düzenleme:

Brownwolf

Member
Selamunaleykum herkese bende bastan sona ne kadar yorum varsa okudum aklimada yasadigim konu geldi acaba diye dusunmeye basladim konumuza gelince;bir yerde tek tekcilik yaptik sonra oraya yakin yerde cok yuksek kayaliklar vardi inilib cikilacak gibi degil bizde kesif yapalim dedik asagidan yukaridan bakalim diye kayalari karsidan bakmak icin elimizde bana gore cok iyi durbun Nikon marka zoomlu fotograf makinamizda vardi etrafi bakarken bir delik gibi pencere gibi yer gorduk resim falan cektik tam o sirada da jandarma arabasi geldi karsidan gorduk yanimizda makina oldugu icinmidir nedendir kacin kacin demeye basladi birisi herkes dagildi tabi bu dagda oluyor islek bir yer degil baya kactik nedensiz bi sekilde saklandik resimlerin hepsini sildik makinadan icimize korku kapladi herkesin ayaklari titremeye basladi 5 kisiydik ikisinde korku falan bisey yok uc kisi altimiza ettik desen olur ne jandarmaya goren oldu ne bisey oldu acaba baktigimiz yerde boyle biseyler varda bize korkutma amacli mi biseyler yapildi diye bu konuyu okurken aklima geldi
not:köyun muhtarinin haberi vardi jandarma gelecek olursa koye haber edecekdi acaba biseylermi oldu ne dersiniz

Anke

Aktif Üye
Bu alan kum ocağı gibi bi yer sanirim benimde kanatim odanin yeri kesinlikle değişmez tamam bazi tilsimlar ve tuzaklar var ama yer değişitier oda hic duymadim

Anke

Aktif Üye
Selamun aleyküm ustalar ve forum sakinleri.tüm tecrübelerinize ve deneyimlerinize istinaden yorumlarınızı,görüş,ve fikirlerinizi esirgemez iseniz gerçekten mutlu olurum..

Özel mülk alanında yaklaşık 6.5 metrede titanyum çubuklar ile tespit edilen 8 metrelik bir tünel ve bu tünelin sonunda 4×2.5 ebatlarında bir oda tespit edildi..

Evdeki şömine üzerinde şeytan figürlerini andıran sakallı şeytan ve 3 parmak işaretlerinden yola çıkılarak bölgenin tılsımlı ve korunaklı olduğu hesap edilip değerli bir hoca ile ince çalışmalar sonucunda karar verildi ve çalışma başladı.. Hoca alan temizliği yapıp bölgeyi 4 kapı ile kilitledi.. Çalışma sırasında ev sahiplerini bir korku kapladı işin sonlanrılmasını talep etselerde tespit edilen 6.5 metre derinliğe inilmeden sonuç alınamayacagını ısarla duymaları larşısında herkes son ana kadar bekledi..

Yaklaşık 6 ile 6.5 metre arasında tespiti yapılan odanın tavanına ulaşıldı.. Yaklaşık 1 metre kare açılan tavan yoğun yağmurun başlamasıyla birgün sonraya bırakıldı iş makinesi ile çalışılfığından hem makinenın kayma riski hemde yığılan toprağın kayma riski vardı...

İş makinesi çalıştırmayı sonlandırdığında ufak bir çevre düzenlemesi yaptı ( rahatlıkla çıkmak için ) bu sırada hocanın kilitlediği kapılardan (dua yazılı kağıtlarla okuyarak alana bırakılmış dualı kağıtlar)birisinide bozmuş sürüklemiş ..

Bir gün sonrasında hilti ile tavanda delik açıp çalışmanın devam etmesi için alana gidildi odanın tavanı güzelce temizlendi lakin tavan üzerinde bulunan arkadas nedensiz ürpererek korktuğundan dolayı,kendisini dışarı çekmemizi istedi toprak kaymasına karşıda tekrar iş makinesini bekleme kararı alındı..1 gün sonra iş makinesi geldiğinde tavanın 2 metre toprakla kaplandığı görüldü.. Çalışma başladı lakin toprak alındığında tavan ortada yoktu alan didik didik edildiysede tavanın en ufak emaresine dahi rastlanmadı.. Başta ev sahibi olmak üzere tavanı gören dokunan temizleyen herkes şaşkınlık birazda hayal kırıklığıyla alan kapatıldı çalışma sonlandırıldı...kafalar karışık devam edelim diyenlerle etmeyelim diyenler arasında henuz karar verilmedi nedir fikriniz görüşünüz ustalarım
Şu alan kum ocağına benziyor geniş acida foto yokmu

Jookerturk

Bilgili Üye
4 aydır odayımı ariyorsun konu sahibi arkadaş ? sonuç ne ne yaptınız acaba 4 aydır burada forumda sadece mesajla cinlerlemi ugrasıyorsunuz ? aşağıdaki yazıyı sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.

Allah Kur'an'ı Kerim'de kendini "Hayrürrazikin" "Rızık verenlerin en hayırlısı" olarak tanımlamıştır. Rızkı ve rızkın bir çeşidi olan "defineyi" de Allah'tan istemek gerekir. Bu arada define bulmak için cinlerden medet umanları da doğru yola davet ediyoruz. Cinlerle uğraşmaktan vaz geçsinler. "Şeytan da cinlerdendir." İnsanlar Allah taraftarı veya Şeytan taraftarı diye ikiye ayrılır. Allah taraftarı olalım ve Allah'ın Fatiha suresinde bize söylettirdiği: "İyyake nabüdün ve iyyake nestain" = "Sadece sana kulluk eder ve sadece senden yardım dileriz" vazifesini yerine getirelim. Cinlerden yardım istemek yanlıştır. Definenin yerini cinler söylemez değiştiremez. Yüce Allah dilerse bir sebep yaratır ve sizi oraya götürür. Define ararken cinlerden korkulmaz, tek korkulacak varlık Allah'tır. O Kur'an-ı Kerim'de Ben'den korkun dedi. Yüce Allah dilemezse de kimsenin başına bir musibet gelmez.

cinler periler hikaye ALLAH tan kork.Rabbim isterse bulursun istemezse bulamazsin.

Yunan arkaik çağdan başlayın taki roma bizansa kadar çok tanrılı dönemdi.. bir sürü tanrı ve tanrıçalar vardı insanların inanç duyduğu taptığı... o dönemde Allaha inanç yokki ne cini ne perisi ne anlatıyosunuz siz yahu ?? Kim hangi defineyi neyi cinlere teslim etti ? Cinlerin başka işi gücü yokmu gitti o parayı sahiplendi... Siliyo temizliyo tek tek sayıyo odayı değiştiriyor malın yerini değiştiritor vs vs ayıptır Gördünmü gözünle... Berabermi sildiniz temizlediniz saydınız yeri değiştirdiniz ? Sizin bu cinler hangi medeniyetin hangi döneminden sonraki malzemelere sahipleniyo onuda söyleyinde şimdi arama yapan arkadaşlar ona göre aramalarina devam etsinler.... 2 kaya parçası 2 taş görüyosunuz üzerinde 2 çizik 3 delik hemen orada tonlarca altın define bilmemne var zannediyosunuz.. ( şahsınıza yönelik değildir genel bir mesajdır)

HER İŞARET PARA DEĞİLDİR ALFABEDE PARA KELİMESİNİ 4 HARFLE YAZIYORSUN GERİ KALAN 25 ÇÖP. bu işede böyle bakarsaniz hakkınızda hayirlisi olur diye düşünüyorum.
En güzel cevap bu olmuş bence. Bizim korkmamız gereken Sadece ve sadece Yüce ALLAH (c.c) olmalıdır. Gerisi boştur. Ayetel Kürsinin faziletlerini okursak herşeyi anlarız. Benim olaylara şahsen bakış açım şudur ‘ben Rabbimin indirdiğini (Kurnanı Kermi) okuyup O’na yalvarıp O’na sığınıyorsam, O’ndan yardım istiyorsam buna hangi güç mani olabilir?’ Saygılarımı sunarım.