İndiana jones
Editör
Beni tukürdüğümü yalıyacam yalıncikarsam yaliyacam tukurdugumu hadi yalanci cikarin beni çıkmiyacağım kesin
Bu adam kim ? Nerde yaşıyor usta ? Günde yada ayda kaç kez gorusuyorsunuz kendisiyle ? Tanıyorum dediğiniz için soruyorum yanlış anlamayın. Belki sayenizde yeni bilgiler ediniriz.. Ayrıca Hasan Mezarcı ile bir yakinliginiz varmı ? Şimdiden teşekkürler..Bu sizin ailelerine karsı öyle planlari varki bilseniz dehsete kapilirsiniz araniz bi ri bi gun coçuklarinin kafasina sikip sonra kendi kafasina sikarsa anlar iste bu adamin öyle organizasyanu varki bu herif piskopat bunu çok iyi taniyorum bak normalmi dunya benmi yaptim hadi beni yalanci cikarin
Selamunaleyküm ustam nasılsın.Yaşahh poşah ricalim poşah acarim poşah ka abe baita
Seni severimBenim söylediklerime ister katılirsiniz ister katilmassiniz çok yazacak sozlerim varda yazmıyorum Dünyada fakirlik lobisi kuran 2 kişi var bir islam deccali süfyan 2 cisi deccal size söylemek istemedim akliniz ihtiyar kaldirmaz diye Türiyede dedektorculuk sektorunu yasak bunlar define cikarilmasini yasaklayanda bu 2 kisidir islam define cikarmak serbestir bu olayi organize eden bunlar bilginize insamassaniz evliya biliyosaniz sorarsiniz varsa tabi benim dediklerimi dorular hadi güle güle nasıl kalkar diye sorarsanız bu ancak onlar büyü yaptıysa sizde rahmani biseyler yapmaniz lazim veya büyüye buyuyle karsilik vermeniz lazim hadi eyvallah