5 sene yasak koydum kendime gitneden bi kıyak daha yapayım size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yabgu

Bilgili Üye
Delidir deli bakmayın bu haline veli olmak istiyorda yolu yanlış

Hakiki derviş ayağına batan bir dikenin bile niçin battığını bilir; bilmelidir de.
Allah ehli olan veliler, insanların bunca yükünü bir gönül kazanmak için çekerler.
Hiç bir gönül yoktur ki, yüce Allah'ın onun üzerinde nazarı olmamış olsun.
Gönül sahibinin, gönlüne yüce Allah'ın nazar ettiğini bilip bilmemesi farketmez.
Yüce Allah'ın tecellisine mazhar olan bir gönlü ele geçiren kimse ondan feyz alır.
Onun nazarının ne zaman hangi gönül üzerinde olduğu bilinmez.
Onun içindir ki, her gönlü kazanmak için gayret et
Gönül çalab'ın tahtı,
Çalap gönüle baktı,
Her iki cihan bedbahttı,
Her kim gönül yıktı ise

(Yunus Emre)

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Yaw @Sedegor kayınçom vardı, adamın hasıydı, hala da öyle gözümde değeri.
Bu son dönemde bir üzerlik otuna sardı, ondan sonra sigortalar attı, dünya düzdür falan demeye başladı.
@indiana johns , kardeş sen de iyi bir adamdın, hayırdır sen de mi ota b.ka sardın, nedir bu haller ?
Zaten kim azıcık kayışı sıyırsa hemen Mehdi diyor, başka da bir şey demiyor, sende de durum aynı.
Bu şekil bence yazma kardeş, bırak bizi kendine azıcık saygın varsa yazma bence.
Toplum olarak sağlığımız yerinde değil zaten, psikosomatik vakalar almış başını gidiyor.
Randevu al, git bir psikoloğa, utanma, ne kadar erken gidersen o kadar iyi.
Allah sağlık versin, daha ne diyim.

The Thing

C*
Süper Moderatör
Pandemi, karantina, corona, virüs vs.derken
zor günler geçiriyoruz bu günlerde,
kimimiz evde kaldık dışarı çıkamaz olduk, kimimiz işteyiz tedirginiz işler bozuk hastalık var ne zaman bana bulaşacak yada bulaşmayacak endişesi, bir takım psikolojik paranoyalar vs.
Allah hepimize kolaylıklar versin.
Bir an evvel bu illetten kurtarsın bizleri İnşallah.
İndiana kardeşim, bu site kaybetmekten ziyade kazanmaktan yana olan bir sitedir, mutlaka burada bu tip konulara düşünülerek sabırla bakılır, okunur, izlenir, arka planda tartışılır ve ona göre karar verilir, kimse kimseyi kırıp incitmekten yana değildir.
Senin sorununu bilmiyorum ama değerli iyi kalpli bir hobidaşımız olduğuna eminim, fakat yazdıklarına bakılınca derlenip toparlanır cinsten değil, tabiri caiz ise cımbızla ayıklamak gerek.
Son bir kez daha konunu kilitliyorum.
Tekrarı halinde seni uzaklaştırmak zorunda kalacağım, çünkü artık alternatif kalmıyor.
Seni daha mantıklı faydalı ve platforma yaraşır konularla bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...