7 tavuk ne anlama gelir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahrevaan

Yeni Üye
Bence istedikleri parayi ver ve yeri al. Bos cikmaz koseyi donersin.. :)

bitikyus

Engellendi
anlamadım ? zaten yer benim kimseden bişey istediğim de yok birinin bişey verdiğide sadece bilgi lazım hepsi okadar

bahrevaan

Yeni Üye
Tasi gorecek sekilde saginin ve solunun resimlerini atarsan yerini noktalayabilirim.

bitikyus

Engellendi
daha detaylı foto ve video su da var sen bilgi sahibi isen sağında yada solunda ne göreceğimi yada ne olacağını söyle bende doğru ise ozaman ayrıntılı resim video koyarım önce bilgin nekadar doğru onu göster

ragıp

Uzman
Tasi gorecek sekilde saginin ve solunun resimlerini atarsan yerini noktalayabilirim.
hele fotoğraflar gelsin
tavuk işi kolay, çözüme kavuşmuştur
görmek istediklerimizi
bildiklerimizi tavuk ve çevresinde görelim ki
bak şurası son nokta diyebilelim.
selametle

Son düzenleme:

bitikyus

Engellendi
kaç senedir bende burası kimse çarpamaz şuan örttüm üstünü para teklif edenler vs vs neler neler gördüm bana sadece bilgi lazım aylarca telefonlarım susmadı herkez bildiğini iddia etti gittim foto video hepsini çektim yok gazete koy yok kağıda şunu yaz vs neler neler yaptım sonuç ta herkez yerini öğrenmeye çalıştı bilgi kimse vermedi yada kimsede bilgi yok . benim bu ve benzer sitelerde paylaştığım ayrıntılı video ve foto ları kendilerinin miş gibi gösterip milleti dolandırmaya bile kalkıştılar yer sadece ve sadece bende kıralı gelsin kendinde olduğunu iddia etsin ispatlasın görelim :) takip edilme ihtimalini bile hesap ederek örttüm üstünü gayet güvende yani şuan sadece bilgi lazım hepsi bu ya kendim bulurum yada kalsın toprakta bir üçkağıtçının eline geçmesinden se kalsın daha iyi haksızmıyım

Adam78

Aktif Üye
Yakınlarda yumurtaya benzer bir taş ara

Pscyhe

Engellendi
Severim tavukları ama baska tavuk yokmu hep aynisi ekleniyor buraya..biraz caba emek sarf edip baska tavuklar bulunmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...