Meşhurmu olmaya çalışıyorsun?Neden hepinize küfür etmişim gibi tavır sergiliyorsunuz
Meşhurmu olmaya çalışıyorsun?Neden hepinize küfür etmişim gibi tavır sergiliyorsunuz
Onu konu sahibine sor hele bakalım ne dicek, niye iliştirmiş oraya.Resmi iyi çekememis mi ne yapmış anlamadım niye kızdığınızi. okunmasın diye para koyup sonra okuyun mu demiş
Sorsaydınız keşke beş TL'nin orda işi ne diye sanki kötü bir şey dedim size hakaret etmedim kalp kırmadım dalga geçmedim nedir bu tavır anlamadımStelin üstüne konulan 5 TL konunun masumiyetini yitirmiştir.
Sanki tehdit ettim yada emir ettim okuyabilir misiniz dedim ne var bunda anlamış değilim. Sıkıntı varsa şu sıkıntı var okuyamayız desinler bende tamam diyeyim . Sanki birine bir şey demişim gibi tribe girdi herkesAdam stel üzerinde yazıyı okuyabilir misiniz diye sormuş herkes çevrenin detaylı fotoğrafını istemiş. Adam demek ki sadece yazının okunmasını istiyor.
Soruyorum o zaman;Sorsaydınız keşke beş TL'nin orda işi ne diye sanki kötü bir şey dedim size hakaret etmedim kalp kırmadım dalga geçmedim nedir bu tavır anlamadım
Ne alakası ne var 5 TL'de niye bu kadar taktınız siz bu onu anlatınStelin üstüne konulan 5 TL konunun masumiyetini yitirmiştir.
Hangi kağıt siz başkasıyla karıştırdınız galiba beyefendiBugün ki ilk konunda tarih yazan bir kağıt ile geldin şimdide 5 TL ile geliyorsun
Cevap veriyorum o zaman; kanıt olsun diye yeni olduğu ve kendim çektiğime dair . İnternette bir sürü fotoğraf var ordan indirip buraya atıp insanları durduk yere uğraştırmayayım diye. Olduğu gibi neden çekemedim o da çok basit sahibi izin vermedi. Neden bu kadar büyüttünüz bu kadar basit bir şeyi ? Ben hâlâ üslubumu koruyorum neden böyle davranış sergiliyorsunuz anlamaya çalışıyorumSoruyorum o zaman;
Oradaki 5 TL'nin açılımı nedir.?
Evet doğru diyorsun baktım şimdi konularına onu dün başka bir konuyla karıştırmışım özür.Hangi kağıt siz başkasıyla karıştırdınız galiba beyefendi