Resimdeki sağ taşın altında oda olmalı burayı iyi incele. Bu resimle girişi e odayı çizmek çok zor. Varsa resimleri ekle bir bakalım.
fanatik61 kardeşim fındık bahçesinde çubuk çalışırken..genelde bayır olduğu için yukardan aşağıya doğru çalışma...assagidan yukarı çalış... ve hatta yan çalışmani da aşağıdan yukarı yan veya çapraz sonuc aldiktan sonra yap .... beni mahsen koridoru buldurana kadar koca findikligi 4 dondum .......dadas_25
Değerli Ustam,o taş işaret taşı,üzerindede kare içinde haç,yukarı ve aşağı oklar var.
Bu alan fındıklık bahçesi yani bu taştan başka alanda taş yok,muhtemelen oraya özellikle getirilip konmuş.
Biz daha sonra bölgeye gittiğimizde taşa işlem yapıp taşı yerinde söküp dereye yuvarladık.Taşın altındaki bölgeye 1 metre kadar indik.Cihazlada taradık
ama herhangi bir emareye rastlamadık.Çubuklada bu alanı gezdim fakat bi netice çıkmadı.Çubuk konusunda acemiyim belkide o yüzden bi sonuca varamamış
olabilirim.
Resimleri birazdan yükleyeceğim.
@uçmuş Ustam@fanatik61 kardeşim fındık bahçesinde çubuk çalışırken..genelde bayır olduğu için yukardan aşağıya doğru çalışma...assagidan yukarı çalış... ve hatta yan çalışmani da aşağıdan yukarı yan veya çapraz sonuc aldiktan sonra yap .... beni mahsen koridoru buldurana kadar koca findikligi 4 dondum .......
1 de o kimildattigim dediğin kaya ufak mi yoksa oralardan 1 yerlerden kopmusmu ...