görsel olduğu için bölge ismi söylemende sakınca olmaz . burası orman içinde mi düzlükte mi , işareti neymiş vs... biraz uzaktan ve çevre resimleriyle eklersen güzel bir görsel kaynak olur .Bölge yeri söylemek sanırım yasak sitede ama birazcık bilgi verebilirim köylülerden fuydugumu
selamlar;Bugün gördüm burayı burdan istediğiniz fotolar var mı ustalar yarın veya diğer gün yine uğrarım bakmamız gereken birşey var mı .
Mezar tek olabilir mi 200 - 300 metre uzağında hafif tepelik ona benzer yer ler vardı acaba oralar da var mıdır .
Aslında mezara giriş olan tarafın tam tersinden de bı mezar daha var midir baktım gayet müsait tunellik bi yerdi .
Uzaktan çektiğim foto baktığımızda mezar girişi sağdan sola doğru tünel mezara giriyor .
genelde bizim buralarda cok olur kaya mezari manisada zaten bolgesi burasidirHatta sen bölgeyi söyle en azından tecrübemize tecrübe katalım bende Muhabbet456 gibi manisa bölgesinde olduğunu düşünüyorum. Belkide salihli sart taraflarında bile olabilir
AkdenizBölge yeri söylemek sanırım yasak sitede ama birazcık bilgi verebilirim köylülerden fuydugumu