carsambali Bilgili Üye Katılım 15 Nis 2016 Mesajlar 353 Tepkime puanı 21 Puanları 5 2 Nis 2018 #25 sğlm kardeşim eline sağlık güzel paylaşım,küçük höyük tümülüs gibi duruyo.bunu işareti yokmu oralarda neye göre açmışlar.onuda paylaşırsan örnek daha da güzel olur
sğlm kardeşim eline sağlık güzel paylaşım,küçük höyük tümülüs gibi duruyo.bunu işareti yokmu oralarda neye göre açmışlar.onuda paylaşırsan örnek daha da güzel olur
S sğlm Aktif Üye Katılım 20 Eyl 2016 Mesajlar 138 Tepkime puanı 42 Puanları 4 2 Nis 2018 #26 İşaret göremedim sormadim . Oda kapısı tam batıya bakıyor bilginize . Ben güney sandım baktım tam batıya bakıyor .
İşaret göremedim sormadim . Oda kapısı tam batıya bakıyor bilginize . Ben güney sandım baktım tam batıya bakıyor .
S sğlm Aktif Üye Katılım 20 Eyl 2016 Mesajlar 138 Tepkime puanı 42 Puanları 4 2 Nis 2018 #27 Çevre foto atıyorum şimdi bı kaç tane daha çektim. Bakayım nasıl yüklerim yorum yapan yapan herkese teşekkür ederim .
Çevre foto atıyorum şimdi bı kaç tane daha çektim. Bakayım nasıl yüklerim yorum yapan yapan herkese teşekkür ederim .