Sepeti ben taşıyorum sen düşünme böyle şeyleri ayıklama işini Biz hallederiz. Siz kurallara uyun yeter . Hoşunuza gitse de gitmese de kurallar var çok konuşmak çok yazmak çok bilmek hiç bir şey ifade etmez birileri kural koyar birileri kuralları işletir birileri de kurallara uyar diğer üye için yazdıklarım şahsına değildi herkese idi sizde herkes sınıfı içindesiniz , birbirinizi alıntı içinde desteklemeniz malesef haklı çıkarmıyor hatalı tavirlarinizi , üslup edep saygı sevgi kavramı , üyelik alıp siteye giren her kişi için doğal hak bunları seve seve vereceksiniz , veremiyor iseniz kendinizi bilmeyip gırgır yapacaksanız ben buradayım yapılan samimiyetsiz yorumlar tiye alan mesajlar madde bağımlısı gibi neyin kafası nı yaşıyorsun bana da ver diyen herkesin karşısın da ben olacağım. Benim varlığım ile hazımsızlık yaşayan var sa bol bol soda içecek ve kurallara uyacak , Yok öyle istediğim konuya istediğim mesajı atarım istediğim gibi kafa bulurum, bunu anlamak çok zor olmasa gerek. Ayrıca yetki konusuna gelirsek ben standart üye iken mod olduğumda da tavrım tarzım buydu başka bir kişiyi küçümseyen ve tiye alan kimseye müsade etmedim , bilgisiz ise yaptığı yorum Yanlış yönlendiriyor ise üyenin canını tehlikeye sokacak yorum gelirse müsade etmem uyarırım , sistemi ve işleyişi eleştiren e müsade etmem , hükümet kurum ve kurumlar devlet ve ülke eleştirisi yapan adama müsade etmem küfür edene ettirene insanın sinir uçları ile uğraşana müsade etmem Vs Vs çünki burası define üzerine kurulu bir site , konu açılır fotoğraf var veya yok yorum yapılır bilgisi Yoksa yazacak bir cevabı Yoksa bakar konuya sayfayı kapatır. Sırf mesaj atmış olmak için Alakasız yorumlara mesajlara gırgır â goy goy â müsade etmem. Bu kadar basit burası kızlar kulübü değil beyler kendinize gelin .katılıyorum madde arayışı samimiyetsiz gibi -tekil de değil çoğul- “üyeler” denilmiş.
Şık durmamış.
Yetkilinin üslubu da hakaret içerici olmamalı.
Bu şuna benzer.
Sen çürük bir elmasın ama ben de çürüğüm. Ama yetki bende seni sepetten aşağı atarım..
yanlışa hakaret ile gidilmez.
Belki de Haklıyken haksız konuma düşmek gibi bir durum..
neyse gerilmenin de çok bir manası yok. Olur böyle şeyler.
kolaylıklar diliyorum.
öncelikle üzerime alınsa idim misli ile cevabını yazar sonra çıkış işlemini yapar bir daha da girmezdim.Sepeti ben taşıyorum sen düşünme böyle şeyleri ayıklama işini Biz hallederiz. Siz kurallara uyun yeter . Hoşunuza gitse de gitmese de kurallar var çok konuşmak çok yazmak çok bilmek hiç bir şey ifade etmez birileri kural koyar birileri kuralları işletir birileri de kurallara uyar diğer üye için yazdıklarım şahsına değildi herkese idi sizde herkes sınıfı içindesiniz , birbirinizi alıntı içinde desteklemeniz malesef haklı çıkarmıyor hatalı tavirlarinizi , üslup edep saygı sevgi kavramı , üyelik alıp siteye giren her kişi için doğal hak bunları seve seve vereceksiniz , veremiyor iseniz kendinizi bilmeyip gırgır yapacaksanız ben buradayım yapılan samimiyetsiz yorumlar tiye alan mesajlar madde bağımlısı gibi neyin kafası nı yaşıyorsun bana da ver diyen herkesin karşısın da ben olacağım. Benim varlığım ile hazımsızlık yaşayan var sa bol bol soda içecek ve kurallara uyacak , Yok öyle istediğim konuya istediğim mesajı atarım istediğim gibi kafa bulurum, bunu anlamak çok zor olmasa gerek. Ayrıca yetki konusuna gelirsek ben standart üye iken mod olduğumda da tavrım tarzım buydu başka bir kişiyi küçümseyen ve tiye alan kimseye müsade etmedim , bilgisiz ise yaptığı yorum Yanlış yönlendiriyor ise üyenin canını tehlikeye sokacak yorum gelirse müsade etmem uyarırım , sistemi ve işleyişi eleştiren e müsade etmem , hükümet kurum ve kurumlar devlet ve ülke eleştirisi yapan adama müsade etmem küfür edene ettirene insanın sinir uçları ile uğraşana müsade etmem Vs Vs çünki burası define üzerine kurulu bir site , konu açılır fotoğraf var veya yok yorum yapılır bilgisi Yoksa yazacak bir cevabı Yoksa bakar konuya sayfayı kapatır. Sırf mesaj atmış olmak için Alakasız yorumlara mesajlara gırgır â goy goy â müsade etmem. Bu kadar basit burası kızlar kulübü değil beyler kendinize gelin .
Anlayışınız için hürmetler selamlar, uyarı ve önerilerinizi dikkate alacağım. Hayırlı sohbetler.öncelikle üzerime alınsa idim misli ile cevabını yazar sonra çıkış işlemini yapar bir daha da girmezdim.
Şöyle bir algı varsa Zihni’nde onu atman gerek.
Ben buraya keyfi giriyorum. Zamanım var ise tecrübe isteyene fayda katmak istiyorum.
Öyle banlanma, uzak kalma korkusu ya da kaygısı içerisinde değilim. Vallahi umurumda olmaz : ))
diğer sitelerde de yazıyorum sadece burda faal değilim.
benim anlatmak istediğimi anlamamış sürekli “ben ben ben” ile cevap vermişiniz.i
Elbette ayıklamayı yapacaksınız! Yapmak zorundasınız!
“Fakat bunu yaparken uyarınız hakarete küçük düşürmeye endeksli olmamalı.”
bak bu kadar anlaşılmaz değil bu paragraf : )
madem ben dili konuşuluyor, o halde ben de sizin nazarınızda sepeti elinde tutan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.
hatamı gaflet anımı yakalarsanız edebince uyarınız.
Hakaret edici küçümseyici yaklaşmayınız.
Herkes hata yapar kimse mükemmel değildir.
ha bir de siz de vazgeçilmez değilsiniz.
forum mantığı kitleleri çekmektir korku ile hakaret ile iticilik ile uzaklaştırmak değil..
Umarım anlatabilmişimdir. Hoşçakalasın..
Teşekkürlerimi sunuyorum.Anlayışınız için hürmetler selamlar, uyarı ve önerilerinizi dikkate alacağım. Hayırlı sohbetler.