Ustam alacaksın heraldeüstat lar AGİ rezistivite hakkında bilgisi olan varmı..? 125.000 dolar fiyatı var...jeofizik mühendisi ile konuştuk MALA GPR dan daha iyi sonuç verdiğini söyledi... ne düşünüyorsunuz..??
web sitesi:AGIUSA |
yok usta nefesimiz yetmez...biz ancak kiralamaya gidebiliriz....Ustam alacaksın heralde
Ustam kiralamak bile bir sürü paradır.yok usta nefesimiz yetmez...biz ancak kiralamaya gidebiliriz....
ustalarımızdan hangisini neden önerdiklerini öğrenmek istiyorum...
Fiyatini bilmiyorum ama senin demene gore 400.000tl civari bu cihazi kiralamaya nekadar verceksin,bu cihasi kim kiralicak elden ele gezecek bir cihaz degil.hadi kiraladin bu tarz cihazlar satin alinirken kursb veriliyor.kiralama surecinde cihazi cozemeden geri verceksin.ona verecegin parayla kendine ait bir cihaz tehmin edebilirsin...hakkinda hayirlisi arkadasim.yok usta nefesimiz yetmez...biz ancak kiralamaya gidebiliriz....
ustalarımızdan hangisini neden önerdiklerini öğrenmek istiyorum...
nil usta kolay tongaya düşecek insanlar değiliz...tavsiyelerinizi dikkate alacaz /alıyoruz....mühendis arkadaş rezistiviteyi baya öne çıkardı..sadece almak için bile 6 ay beklemiş...sonuçlarda gpr dan daha iyi dedi..gönlüm maladan yana olsada kafamız karıştı...ustalar deneyimlerini paylaşırsa iyi olur..olurda kiralarsanız aldıkları görseli paylaşın boşluk yada metal varmı yokmu bakalım ,aksi halde varsa yok ta deyip kendileride alabilir yada yoksa var deyip sizi oyalayabilirlerde hemen araziden foto paylaşımı yapın
neden neden neden ..?? usta )mala
mala
mala
Hersey gonlunce olsun arkadasim.insallah yamyama denk gelmezsin..Nil ustanin dedigi gibi dikkatli olmak gerekiyor..@Mhmt82 opretaörü gelip kuracak/kullanacak...5000 tl kira bedeli..
çıkan grafikleri çok beğenmesemde etkili sonuçları var(mış)..!
neden neden neden ..?? usta )
avantajı nedir..?