Bu işe yeni girdim sayılır. Çocukluktan gelen bir eski yaşamlar, düşünceler, akımlar, olaylara ilgim vardır hep. Mesela ben çok eski bir yapı gördüm mü şöyle bir durur bakarım. Burada kimler yaşamış, acaba günlük hayatların nasıldı, neler yaşadılar, nasıl geldiler nasıl gittiler gibi soruları hep düşünürüm. Teorik olarak iyi sayılırım. Araştırma yaparım ama pratik olarak acemilik var. Bu şakül konusu da öyle bir konu oldu benim için. Verdiğiniz bilgiler harika. Minnettarım. Ama çoğu acemi gibi benim de sorularım var.

yazılarınızın bazı yerlerinde daha önce belirttiğinizi ifade etmişsiniz fakat ben bulamadığım için buradan sorayım dedim. Hem siz de özellik bakımından tek mesaj olarak buraya yazarsanız benim gibiler için çok faydalı olacaktır.
Sevgili
kabakburgiba birkaç soruyla özetleyeyim;
Şakülün ip özelliği pamuk demişsiniz, pamuk olmasa olur mu?
Her maddede farklı sayılarda döner, hangi maddede kaç defa döner? Biraz yorulacaksınız.
Her maddenin anladığım kadarıyla farklı ip uzunluğu var. Hangi madde için ne kadar uzunluk gerekli?
Varsa şakülünüzün bir fotoğrafını da isteyebilir miyim acayip meraknettim sizdekini.
Şimdilik bu kadar soru yeter diye düşünüyorum haddim olmayarak.
Bu şakül işine de girmeye karar verdim. Denemediğim olay kalmasın istiyorum.

ileride elde edersem size özelden yazacağım.
Sevgiler efendim.