Kamhi Leonard
PiSaGoR
Bak sana okudum ufledim yeşerdiGerek yok deli sanalda değil gerçekte doğacıyım ?
Şu kıdem atlayan operatorlerde şöyle deyisik bir renk olsa fena olmazdı ?
Bak sana okudum ufledim yeşerdiGerek yok deli sanalda değil gerçekte doğacıyım ?
Ustam isim yani nik yeşil olacak alışkanlık yadırgadım ?Sorun giderilmiştir
Bende mavi istiyem ??Sorun giderilmiştir
Yesilsin çıkış yap tekrar gir bizde yesil zatenUstam isim yani nik yeşil olacak alışkanlık yadırgadım ?
Sana yok ben istersem belki ??Bak sana okudum ufledim yeşerdi
ilerleyen zamanda postbitle ilgili yenilikler yapacağız. şuan sistemde böyle bi ayar göremedim.Bak sana okudum ufledim yeşerdi
Deli yeni yeşillendi fındok dalları ? birdaha yeşillendi fındok dallarıYesilsin çıkış yap tekrar gir bizde yesil zaten
Valla ne yalan soylim yapmasanizda canınız sağolsunilerleyen zamanda postbitle ilgili yenilikler yapacağız. şuan sistemde böyle bi ayar göremedim.
Hadi hayırlı olsun sen bu yeşili kendini kamufle etmek için istisenDeli yeni yeşillendi fındok dalları ? birdaha yeşillendi fındok dalları
Kamuflaj iyidir iran işi var yakında ??Hadi hayırlı olsun sen bu yeşili kendini kamufle etmek için istisen
Bilmirem sanma ??
Arazide kendini gizlicen ??
Usta sayfa girişindeki şu durum giderilsin yeni gelen arkadaşlara sorun oluyor Ekli dosyayı görüntüle 257826ilerleyen zamanda postbitle ilgili yenilikler yapacağız. şuan sistemde böyle bi ayar göremedim.
kategorilerde eski url ile yeni url birbirine uymuyor. onu google düzeltecek, site haritasını gönderdik. kısa zamanda düzeltir.Usta sayfa girişindeki şu durum giderilsin yeni gelen arkadaşlara sorun oluyor Ekli dosyayı görüntüle 257826