Kullanıcı adı yerine mail adresi vererek giriş yapabilirler.Giremeyen ustalarımız var.
Girdim ? Hayırlı uğurlu olsun.Giremeyen ustalarımız var.
Onlaine üyelere açıktı kapatmisiniz ?Kullanıcı adı yerine mail adresi vererek giriş yapabilirler.
Sürekli değişkenler sunucuyu yorduğu için kapalı tutuyoruz.Onlaine üyelere açıktı kapatmisiniz ?
Kim nerde online benim en sevdiğim kısım ??
Bence iyi değil ortamda kim var konuda kim var kim online kim değil ayrıca mod renkleri yok örnegin benim yeşilim nerde ?Sürekli değişkenler sunucuyu yorduğu için kapalı tutuyoruz.
Hemen ilgileniyorum.Bence iyi değil ortamda kim var konuda kim var kim online kim değil ayrıca mod renkleri yok örnegin benim yeşilim nerde ?
Sunucu yorulmasinda biz mi yorulakSürekli değişkenler sunucuyu yorduğu için kapalı tutuyoruz.
Saksı kullan sabah akşam sula yeseririsin ??Bence iyi değil ortamda kim var konuda kim var kim online kim değil ayrıca mod renkleri yok örnegin benim yeşilim nerde ?
Gerek yok deli sanalda değil gerçekte doğacıyım ?Saksı kullan sabah akşam sula yeseririsin ??
Sorun giderilmiştirBence iyi değil ortamda kim var konuda kim var kim online kim değil ayrıca mod renkleri yok örnegin benim yeşilim nerde ?
Zahmet olacak ama nik yeşil olaçakHemen ilgileniyorum.