O bölgede bir define hikayeside ben duymuştum . Garpu kale ve cinayet denilince aklıma geldi. Çok fazla detaya girip konuyu dağıtmadan yazayım. Bir çoban tesadüfen hazineyi buluyor sonra bir şekilde başkaları olayı duyunca hazinenin yerini öğrenmek istiyorlar ve çobanı öldürüyorlar.@Mal bulanındır usta bak demircag diyolar ben kulce diyorum. hic kimse birsey hupletememis. Bir de cinayet isi var bu mesele ile ilgili. ama ben beton icin yazdimdi. sehir efsanesi 80 ton. cok arayani var malesef...
Yok usta benim duyumum 2008 civarı idi.O bölgede bir define hikayeside ben duymuştum . Garpu kale ve cinayet denilince aklıma geldi. Çok fazla detaya girip konuyu dağıtmadan yazayım. Bir çoban tesadüfen hazineyi buluyor sonra bir şekilde başkaları olayı duyunca hazinenin yerini öğrenmek istiyorlar ve çobanı öldürüyorlar.
Sanırım bu olay 35-40 sene önce oluyor. Sizin bahsettiğiniz cinayet bu mu acaba?
Benim duyduğum şehir efsanesi gibi değil. 80 ton vs duymadım. Cevap için teşekkürler.Yok usta benim duyumum 2008 civarı idi.
Şehir efsanesi meselesi. Yok öyle birşey.