deli firat
DOĞACI
La hani Kayserili idin neyse Adana’nın da delisi iyidir ? dehayden durumlar düzelince misafir edersin artık bu gariban deliyiBen adanalıyim deli
La hani Kayserili idin neyse Adana’nın da delisi iyidir ? dehayden durumlar düzelince misafir edersin artık bu gariban deliyiBen adanalıyim deli
Tamam bak şimdiden diyem ailenin en akıllısı benim ?Şu mikrobu atlatak seni götürecem lan deli gözünle görecen akıllanacan gör bak???
Ali bey ölmeden önce objektifime poz vermişti ?Salak salak konuşmayın yeri buldum ama doğru söylüyir bir gram çıkaramiyom özellikle külçelerin y
Kafayı çalıştıran bu yeri çok basit bulur...
Vakko bu gösterdiğin resim hangi bölgede şehiri söyleme
Eleman kūlçe diyii alamiyiim diyi eskiya konusunu secip goygoy yaptigimdan benim boş yaptigimi anlayin diyii onun yaptigi gider bizim hoşumuza gider
Uçmuş bu karışma hiçEleman kūlçe diyii alamiyiim diyi eskiya konusunu secip goygoy yaptigimdan benim boş yaptigimi anlayin diyii onun yaptigi gider bizim hoşumuza gider
Kitaplıktan kitabı alim resim çekip göstericem sana bekle biraz.Vakko bu gösterdiğin resim hangi bölgede şehiri söyleme
La gidiyorum dedin beni kandırdın yoksa benden kurtulmakmı istiyon ? ayrıca sen onlara bakma @vakko ve @Mal bulanındır bunlar delidir seni anlamazlar ?Uçmuş bu karışma hiç
ney yani şimdi bu resimler tom mix gibi ne anlama geluyor açıklada anlayalım
Beton mikseri benim akılsız olduğum doğrudur Ama benden daha akılsızını görünce dayanamıyorum yazıyorum naparsin huyum kurusunİşte bir akılsız daha geldi.o kadar bilgiyi verdikten sonra beyni araştırmak yerine hakarete çalışan bir defineci daha????
Gönül başçavuşu akılsızsan ne diyeyim tek tekeciliğe devam et aman 1 tane bulunca geri kalan aklınıda kaybetmeBeton mikseri benim akılsız olduğum doğrudur Ama benden daha akılsızını görünce dayanamıyorum yazıyorum naparsin huyum kurusun