Cumlemizin amlnİnşallah umudun kırılmaz inşallah istediğine kısa zaman da ulaşır sın ?
bu bakışı bilirim bu bakış mantar arama bakışı ?Gitmişken şurayıda araştır yapı kalıntısımı Ekli dosyayı görüntüle 277239
Hocam şü deyere dizilmiş taşlarn ortasi mezar ola bilirmi sizce?Simdi bolgenin varsa her açidan uzak yakin bolca cevre resimlerini yukle fikir ve yorumlardan isine geleni kullan supheli iscilik sembol emare isaret olan yerleri arkadaslar sana cizer sende yonlendirmeyle islem yaparsin
Tşekkür ederim usta iyi soyluyorsünüz ama istedim istedimki neresi mühimse ordan başlyaym.sizce o yuzun kulağndanmi yoksa 1mtr onündeki üçgen taşdanmi girmek lazimEkli dosyayı görüntüle 277362
Gir kulağından neyi araştırıp geliştirecek sin. Burası Türkiye minik Sabancı nin lafını hiç duymadın mı " en sevdiğim iş ARGE siz iş " dedi reklamda utanmadan sıkılmadan 80 milyonun yüzüne bakarak. Şahsi servetleri 2-3 milyar euro yu bulan adamlar ARGE siz iş mis gibi oh ağzıma düş diyor sen güzel kardeşim araştırıp geliştireceğim diyorsun. Hazır gelişmişi var bende keyfine bak sen . Rast gelsin.
Gir dediysem öyle değil tabi yakından görelim etrafını üstünü gerisini önünü sonra nereden girilecek karar veririz.Tşekkür ederim usta iyi soyluyorsünüz ama istedim istedimki neresi mühimse ordan başlyaym.sizce o yuzun kulağndanmi yoksa 1mtr onündeki üçgen taşdanmi girmek lazim
Ekli dosyayı görüntüle 277371Gir dediysem öyle değil tabi yakından görelim etrafını üstünü gerisini önünü sonra nereden girilecek karar veririz.
Tutlaka 1-2gune resim cekib yuklerim yarn hava yagmurlu burada obirgun allahn iznile gedib daha bol fotolar cekib yuklerim.once allahn sonra siz aziz ustalarn yardmyla baslarm insallahGir dediysem öyle değil tabi yakından görelim etrafını üstünü gerisini önünü sonra nereden girilecek karar veririz.
Allah sizden razi olsun hocam cubukla bosluk tesbiti biraz yapa biliyorum detectorda var alan tarama cihazda var ama lutf edib nerelerde bosluk bulmak lazmsa isaretlerseniz memnun olurum cunku alan cok buyuk nereler muhimse oralardan daha fazla resim cekeyim.bide sizce bu yukledeyim resimde dayire dizilmis taslarn ortasi mezar ola bilirmi?Omrunde gorecegin nadir guzellikte bir alandasiniz.
İnsallah zamaninda/doneminde islem gorup bosalmayan yerlerdendir.
Burada basarili olmaniz bosluk bulma imkan ve kabiliyetinize bağli. Bu imkana sahip degilseniz once bu meseleyi cozunuz. Cunku bu isaretlerin evvelinde yerler ahirinde yerler var. Hepsinin toplami 7 oda.
Bosluk bulabiliyorsaniz yapmaniz gereken sey usulunce fotograf cekmek. Bakilacak yerleri isaretleriz, alan daralmis olur.
Arazide Buldugunuz İsaretin Fotoğrafini Nasil Çekmelisiniz..?
Bu bölüm @Comandante isimli üyemizin ilgili konudaki paylaşımıdır. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Sizde SADECE bu konu ile alakalı düşünce ve tecrübelerinizi yazınız lütfen. Başka bir hususu yazmayınız. Sadece Fotoğraflama ile alakalı olsun. @BulursamKader25: " AÇACAĞINIZ KONU İLE...definesohbeti.com
Cubukla biraz buluyorum yetmeyebilir burasi icin.Allah sizden razi olsun hocam cubukla bosluk tesbiti biraz yapa biliyorum detectorda var alan tarama cihazda var ama lutf edib nerelerde bosluk bulmak lazmsa isaretlerseniz memnun olurum cunku alan cok buyuk nereler muhimse oralardan daha fazla resim cekeyim.bide sizce bu yukledeyim resimde dayire dizilmis taslarn ortasi mezar ola bilirmi?