hayır bölge 7.(Kudret K.)megamoon, Antalya oldugu daha once soylendi, hatta koordinatini atayim diyen oldu burada
hayır bölge 7.(Kudret K.)megamoon, Antalya oldugu daha once soylendi, hatta koordinatini atayim diyen oldu burada
Yüreğine sağlık konu kapanmıştır 2 asır çok şey silerkardeşim başlangıc 1669.senin bilgilerin 1878 den sonra basliyor.
bak kardeşim. Bu volçan belgelerindeki alanların çoğu ifşa oldu giden de gitti.kardeşim başlangıc 1669.senin bilgilerin 1878 den sonra basliyor.
haklisin.ben de biliyorum en zorlarının kaldığını.o en son soylediklerin daha acilmadi.diger arkadaşlardan beklediğim yakınlığı alamadim.tesekkur ederimVolcanın bölgelerinden cogu bulundu geriye sadece en zorları kaldı. Şahsi görüşüm onlarda Tılsımlı ve en zor olanları o yüzden. Ya da hiç bulunmadı hala gizemini koruyor. Ama benim bildiğim yerler doğrultusunda diyorum su altın madeni daha sonra kale 7 civcivli tavuk vs bulundu diye duydum
Gemi batığından mal çıkarırım diyen varsa buyursun gelsin alanyaya.Geçen yıl bu günlerde sahile vurmuş bizans altını dedektörle bulundu. Hertürlü yardım edilir@megamoon, Antalya oldugu daha once soylendi, hatta koordinatini atayim diyen oldu burada
ben batık geminin mallarını aramiyorum.içi bosaltilan gemilerin mallarindan bahsediyorumGemi batığından mal çıkarırım diyen varsa buyursun gelsin alanyaya.Geçen yıl bu günlerde sahile vurmuş bizans altını dedektörle bulundu. Hertürlü yardım edilir
kardeş pusula bendeJack Sparrow okyanusun ötesinden göndermiş amma pusulasını göndermemiş pusula yı da göndereydi iyiydi (pusulası en çok istediğin şeye götürüyor )
samimiyet istiyorsan diğer ustalardan. Elle tutulur gözle görülür akla ve mangıra uygun şeyler sunsan onlarda sana karşı düzgün yorumlarla gelir. Böyle resim çizil pek fazla da gerçekçi birşeylerin beklenmesi hayal ürünüdür. Tekne kaya kısmını da biliyorum arnavut kaldırım taşı döşeli bagdat İpek yolu doğal benthaklisin.ben de biliyorum en zorlarının kaldığını.o en son soylediklerin daha acilmadi.diger arkadaşlardan beklediğim yakınlığı alamadim.tesekkur ederim