spiderzx6r
Yeni Üye
makina kimin aldığınıda söylemiş mi??
şaka bir yana burnuma hoş olmayan kokular geliyor bu işin neresindesin bilmiyorum ama ya arkadaşın seni işin dışında bırakmak istiyor yada makina sahibi arkadaşını selametle...Arkadaşlar hocalarım sizlere acizhane iki sorum olacak sunağa bu gece benim arkadaşım makine getirtmiş adam demişki mal sunakdaymış mal alınmış sorum şu sunağın içinde mal olurmu bir de sunakda mal saklanırmı yoksa sunak sadece işaretmidir .cevaplarsanız cok sevinirim ALLAHA EMANET OLUN
dadas_25 HOCAM YORUMUN İÇİN COK TEŞEKKÜR EDERİM YER BENİM MEMLEKET DE BENİM TEYZE OĞLU GECDİĞİMİZ GECE BİRİNİ GETİRMİŞ MAKİNASI VARMIŞ ADAM BU İŞARETE DİBEK DİYOR PARA BUNUN İÇİNDEYMİŞ MALI ALMIŞLAR DİPEK BÖYLEMİ OLUR BİDE SUNAK OLURSA İÇİNDE MALI OLURMUKardeşi birincisi makine alınmış malı görmez görseydi eğer bu makineyi ilk müzeciler kullanıp açılan her mezarı kimin boşalttığını bulur geri alırdı
Hadi diyelim oradan bir malzeme alınmış bu sefer orası sunak değil kasa olurdu. Kasa boşaltılmış diyelim mezar herhalükarda yine seni bekliyor
Bunun dışında makineci çalışırken yanında bulunduysan makinenin ince tiz bir ses verdiği yerleri kontrol et. Kulaklıka kullanıyorduysa ekranda hareketlenmeleri görmüş olmalısın. Bu sefer de o noktalara yoğunlaş. Yok makineci bizi yanına yaklaştırmadı diyorsan adam noktayı belirlemiş seni buradan uzaklaştırmanın derdindedir. Sen burayla ilgilenmezsen makineci burayı elden geçirecektir.
Tanımadığınız makineci getirdiğinizde başından ayrılmayın hatta makinenin çalışma mantığını sorup sizde onunla beraber dolaşın. Yada güvendiğiniz ve tanıdığınızdan başka kimseyle iş yapmayın.