Caniniz sagolsun kardesim. Cihaz yada cubuk ustasi bulup yardim almalisiniz umarim basarabilirsiniz. Selametle kalinMirkut çevre resmi çekemedim hocam ya
Değerli kardeşim bu resimler ile de hoş gör ki ustalar da sana ne devam et ne de bırak diyemez. Çünkü çevre resmi olmadığı için kısıtlı yorumlar gelmektedir. Senin denk geldiğin kaya tavan taşı da olabilir ya da toprak kaymasını engellemek için konulan destek taş da olabilir mezarla alakası olmayan kaya da olabilir. Şimdi sen seç hangisini diyelim. Ne desek seni kandırmış oluruz. Yerinizin gizliliği için resim yüklemek istemiyorsanız şöyle bir şey yapabilirsin mesela; manzara resmi çekme ama içinde işaret de görülecek şekilde dört tarafın sadece 5-10 metresi görülecek şekilde 4 adet resim çek yükle. Bu da olmuyorsa diyecek pek birşey kalmıyor. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaEllah. SelametleBütün ustalarım hepinize sonsuz teşekkür ediyorum @ragıp ustam haklısın sunak çok güxel ve evet seyyar olacak ölçü de ama üstünde toprak vardı ve biz öyşe çıkardık burayı arayan şahıslar var ustam inan ki üç kişi bu sunağı bulmak için yer yer gexiyorlar ve ben değilsem de ortağım istemiyor atılmasını biz de bu insanlara güvenmiyorux ve bu yüzden atmıyoruz açıkçadı bu ama sunağın kendisinden tutun hepsini size attık sadece işaretleri okumak bile bize kafidir mesela iki parmak nedir çok kişi burda üç yerde sarı kız var dedi ama nerde ha nerde olduğu şüphesi hep içimizde mi evet ama söz vermişliğin sonucu yer söylenmiyor yoksa hafta sonu 100 fotografta atılırdı.
Arkadaşlar BulursamKader25 ve dadas_25 ustam suni çanağını yakın baktığım da iki parmak basılmış şaadet parmağı ve orta parmak izi var ne demek bütün üstalarım yardım hemen resmin de sağında gözükür kardeşim ben tam olarak anlamadım bu oymanın oldugu kaya yada taş dere kenarındamı derenin içinde mi onu bir netleştir
Ekli dosyayı görüntüle 147545