timur964
konularim
Ekli dosyayı görüntüle 151293Ekli dosyayı görüntüle 151295
burda kasa ok yönlerinde bir mezar benim fikrim bu yönde ragıp hayırlısı
burda kasa ok yönlerinde bir mezar benim fikrim bu yönde ragıp hayırlısı
Bilmez miyim ustam,Kıymetli Kardeşim,
Güzel amma kesinlikle tuzaklı bir yerdir.
Muhakkak dikkatli olacaksınız.
Çevreyi göremediğimden şurası demek zor.
Ancak Ayın uçları arasındaki mesafe sana uzaklığı ve yine uçları arası sana yönü verecek.
Sağda kalan murçlu alan kafamı karıştırdı. Burası mezarları simgeliyorsa içlerindeki en büyük mezarı bulacaksın.
Zemin altı güzel ve geniş bir oda.
Ayın uçları karşıda kayalık veya kapalı mağara / oda gösteriyorsa, uçlar arası mesafe katlayarak gidebilir,
Buraya yoğunlaşacaksınız.
Bunlar bilinen standart şeyler. Benim en önem verdiğim; ay ve yıldızın bulunduğu kayanın yüzeyi.
Bu yüzey sana kesinlikle aradığın şeyin bulunduğu yerin yüzeyini verecektir.
Arayacağın yer, kayanın yüzeyi kadar bir yerdir.
Murç izlerine özellikle dikkat edelim.
İnşallah hedefe ulaşır, sizde Entep Baklavası hediye edersiniz bize
ustam, emeğine sağlık teşekkürler
bilmem bilirmisin, bizim burada peynir tatlısı diye bir tatlı vardır
kesinlikle çok hoştur. ikramımız olur
Canakkaleli arkadaslarim getirirdi. Bazilari hosmerim diyorlardi. Konyanin da hosmerimini buraya gelince gordum. Her ikiside guzel. Entep baklavasini da bir kardesimiz bugun konusunda yazmis. Hepinize bir tepsi deyince senden de bir tepsi gelir diye dusundum. )
İnsallah gelip yerunde tatmak nasip olur.
o işler kolay be ustamBilmez miyim ustam,
Canakkaleli arkadaslarim getirirdi. Bazilari hosmerim diyorlardi. Konyanin da hosmerimini buraya gelince gordum. Her ikiside guzel. Entep baklavasini da bir kardesimiz bugun konusunda yazmis. Hepinize bir tepsi deyince senden de bir tepsi gelir diye dusundum. )
İnsallah gelip yerunde tatmak nasip olur.
önemli olan gönüller bir olsun
allah sağlık sıhhat, ağız tadı versin ki tadına varabilelim
Doğru söylemişte bu hesaplamayı bilmek lazım ustam. Yazdikları birebir doğru durHilal Yıldız: Hilal yıldızla birlikte ise yön bulmak için ayın hilal yaptığı geceyi beklemeniz gereklidir, hilal takvim gibidir, ayın hilal yaptığı gecelerde işaret ve ay birbiriyle ilişkilendirilip yön bulunuz bu oldukça zor bir hesaplamadır uzmanından destek almadan bu işlemi gerçekleştirmeniz kolay değildir.
bir üstadımın özelden yaptığı yorumdur
yıllar sonra birilerinin işine yarar belki ümidi ile
paylaşma gereği duydum
üstadım, teşekkürler
allah razı olsun