Tekrardan Selamın Aleyküm ustalarım alanda bütün testler yapıldı alanda iki oda tespit edildi bir birine bağlı şekilde odalara mahsen şeklinde dokuz basamaktan iniliyor yanlız tuzak diye düşündüğümüz bazı hususlar söz konusu forumun bütün tuzak konularını okudum ama imha ile ilgili fazla bilgi yok o yuzden düşünce ve fikirlerinize ihtiyacım var şimdi gelelim tuzak konusuna ustalarım 5 basamak oyma merdiven değil hareketli taş düzeneği ona çözümü şu şekilde bulduk yanlardan destekle tahtadan yeni merdiven basamağı yaptık gayette başarılı oldu ıkınci konu ise ilk oda içerisinde diğer odaya kızaklı taş sistemi ile kapı yapılmış kapı kızağının içinde taş ucu mevcut onu çözemedik daha ve yerinden çıkmıyor ama aşağı inebiliyor ikincisi ise kapının hemen üstüne oturturulmuş bir kaya mevcut kapı hafif oynadığında içerde tozdan durulmuyor ne demek istediğimi anladınız sanırım değerli ustalarım resam değilim ama elim dilim döndüğünce tarif etmeye çalıştım buyrun kroki ayrıca alan kliseymiş oda açılınca net şekilde anlaşıldı o yuzden tılsım olayındanda tırsmıyorum değil
Ekli dosyayı görüntüle 216005
değerli ustalarım çözüm ve önerileriniz nedir acaba @
_Mithra_ ustam senın fıkrın bire bir aynı çıktı Allah razı olsun ustam merdiven ve tıpa kapak olayı