Amisos
Bilgili Üye
Adam en azın dan dürüst sallamıyor bende sallamıyorum ilk zamanlar çubuk ve çubukçular ile bende bir sonuç alamadım çubuk olayı benim için bitmişti taaakii birilerinin vesilesi ile hatır katır belası 4 ayda zor geldi bi usta geldi bi analiz için böyle bir prof mu desem kabiliyet mi desem bilemedim üzerine daha henüz görmedim duymadım yanında bi yardımcı vardı daha gelmiyormuş bizde boşluğu doldurdukburadaki sonuç 0 noktasına değinelim hassas nokta kullanıcın anteni yorumlaması günumuzde keşfedilen yer altı şehirleri mimarlık öğrencilerinin projeleri değil o dönemde bunu kullanmış olan çubukçuların yön belirlemesiyle oluştürulmuş ki 5 mt yükarda yer altı nehri akıyor ve5 mt aşşağısı zayıf kayaç hesaplamalarnı yapabilen çubukçuların kurduğu şehirlerdir çubuk değip geçmeyinmesela altın çubukla paslı malzeme buldum yazmışın çubuğun kaç ayardı ve kaç çeşit ayarla denedin numunen ne idi bunlar birer etkendir,,,.
Ölüm olmadan ne öğrenirsem kar millet altın var der biri gelir oda var der bu gelir 8 mt su var der su çıkar , canlı görmediğim için net deyilim anma biliyorum ki sarı var ise sarı dir bronz var ise bronz dur şaşmaz mala shef gpr gibi en kaliteli cihazlarlardan daha kaliteli bi yetenek üstelik ayrım modu da var zaman bakalım ne gösterecek ben şimdi yavaş yavaş bana verdiği malzemeden metal cucubugu yapıyorum istemiş olduğu bazı materyaller var anlayacağınız hazırlık var sistem tutarsa şenlik var %80 tutacağından eminim der sabır ile bekliyoruz bakalım ne olcak nasıl olcak hep birlikte göreceğiz
inşeALLAH
Ekli dosyalar
-
1.8 MB Görüntüleme: 74