Sakarya Pamukova da bundan 3 yıl önce bir çalışmamız olduydu, çalışmayı sonlandırdık. Bize 1.5 km. Yukarda Kilise yeri vardı, yanında çok güzel bir su akıyordu Oraya gidelim serinleyelim su içelim dedik. Alana geldik birde ne duyalım az aşşada güm güm balyoz sesleri geliyor Dedim çocuklar gelin şunlara baskın verelim, neyse vardık yanlarına elinde balyoz olan hemen kenara koydu semaver bir yandan yanıyor, urperdiler tedirgin oldular haliyle dedik kolay gelsin. Ne arıyorsunuz ? Hiç spor yapıyoruz dedi biri içlerinden varmı bari birşeyler ? Korkmayın aynı meslekteniz diyince rahatladılar. Neyse uzatmiyayim, içlerinden elinde çubuk olan dediki burda yüklü malzeme var Kaya'nın içinde, dedim neye göre var dayı ? Dediki çubuklar beni 500 metreden buraya getirdi onlar yanılmaz, nasıl bu kadar eminsin dedim ? Ben onlarla 4 sene aynı yatakta yattım, hanımı diğer odaya attım onlar benimle bütünleşti Ne sorsam doğruyu söylerler dedi. Yanımda ki hafız kulağıma hocam bu adama ne olmuş böyle diyor Diyalog devam ediyor gidiyor. Dostlar demem o ki Uğraşın deney yapın cabalayin lakin sağlığınızi koruyun, sağlığınızdan olmayın... Hakkınızı helal edin anımı uzun da olsa paylaştım sizinle..