Ustalar takmayın bu kadar.önce önlem tabi.yıllar önce elinde kazma kürek bizim amca çıkar kazmak niyetiyle.ispitçi denilen meslek o zaman da vardır tabi.amcayı ispitlerler. jandarma arabasını görünce kazma ve küreği saklayıp salakça dolaşır.çevrede.komutan takipte tabi.iyice yaklaşır jandarma. bakar ki bizim amca ki kurtuluş yok.bir ses duyar uzaklardan ve şapkayı ters çevirip abdesti felan boş verip durur namaza yatar kalkar ama göz jandarma arabasında arada elli metre.ne rükü ,ne secde yat kalk selam niyetine göz jandarma arabasında.komutan amcayı bekler ki namazı bitsin.ne namaz biter ne selam.kıl Allah kıl.komutan usanır beklemekten çevirir arabayı çekip gider.akşam amca anlatır ballandırarak komşulara ey komşular abdestsiz namaz kıldım bu gün der daha da kötüsü kıbleye değil batıya dönmüşüm okumuş komutan da anlamadı cahilin tekiymiş der .daha da kötüsü duyduğum ezan değil satıcının anonsuymuş daha da kötüsü der ezana iki saat varmış Allahtan komutan cenabetin biriymiş de ezanla,namazla işi yokmuş,işin iyi tarafı der.komşular sorar merakla o kadar çok namaz kıldım ki rekat sayısını unuttum komutan sağ olsun der.