Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBizim dayı epey yaşlı ve tecrübeli idi. Ondan yeterince istifade edemeden rahmetli oldu. Çubuğun inceliklerini öğrenmek isterdim. Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBizim dayı epey yaşlı ve tecrübeli idi. Ondan yeterince istifade edemeden rahmetli oldu. Çubuğun inceliklerini öğrenmek isterdim. Allah rahmet eylesin
Ahahaha haklisiniz hocamGerekirse 20 kere tespit yapıp yaptırıp emin olmadan işlem yapmayın derim. Bunu herkese söylüyorum. Aksi halde müthiş derecede kol kası yaparsınız omuzlarinis da genişliyor
Hakkını helal et.@Ledun Hocam size özelden ulaşmak istiyorum. Mümkün mü ? Yardımcı olur musunuz bana ?
Anladım hocam. Demek ki zor durumlar yaşamışsınız.Hakkını helal et.
Prensip kararı aldım.
Özelden görüşmeler yapmıyorum.
Hiçbir sosyal ağa hesabim yok.
Geçmişte hepsini sildim.
Kafam da gönlüm de rahatladı elhamdülillah.
Ama hocam eğer olur da yardımcı olmaya karar verirseniz çok çok mutlu olurum. Elbette sizi zorlayamam asla. Geçmişte sıkıntı yaşamış olmasaydınız böyle bir karar almazdınız. Ama benim de cevremde bu konularda tecrübe sahibi olan insanlar yok. Güvenebileceğim birine ihtiyacım var. Bu platformda siz sevilen , sayılan bir insansınız. Bu yüzden size güven duygusu oluştu bende. Hocam dediğim gibi olur da yardımcı olmak isterseniz çok mutlu olurum. SaygılarımlaHakkını helal et.
Prensip kararı aldım.
Özelden görüşmeler yapmıyorum.
Hiçbir sosyal ağa hesabim yok.
Geçmişte hepsini sildim.
Kafam da gönlüm de rahatladı elhamdülillah.
Pulluk dene şu aralar en iyi taktikBizim bahçede iki kazan altın var bahçe bağ Bostan ama bir cacık yok ekip biciyorum salatalık domates şahane oluyor herkezde biliyor iki kazan var nasilnolucak bende çözemedim siz cozonce haber verin bizde bakalım alalım zengin olalım
Güzel üslubuna dayanamadım.Ama hocam eğer olur da yardımcı olmaya karar verirseniz çok çok mutlu olurum. Elbette sizi zorlayamam asla. Geçmişte sıkıntı yaşamış olmasaydınız böyle bir karar almazdınız. Ama benim de cevremde bu konularda tecrübe sahibi olan insanlar yok. Güvenebileceğim birine ihtiyacım var. Bu platformda siz sevilen , sayılan bir insansınız. Bu yüzden size güven duygusu oluştu bende. Hocam dediğim gibi olur da yardımcı olmak isterseniz çok mutlu olurum. Saygılarımla
O kadar mutlu oldum ki anlatamam ustam. Rabbim ne derdiniz kederiniz varsa gidersin. Allah gönlünüze göre versin, cehennem ateşi ve kabir azabından korusun sizi. Hemen yazıyorum ustam. Gerçekten çok mutlu oldum. Allah razı olsunGüzel üslubuna dayanamadım.
Özel mesajı size açtım. Oraya yazın bakalım söyleyeceklerinizi. İnşallah yardımcı olacağım bir hususdur.