Ya sorma arkadaşım bu arka fon müzik işleride ayrı bir sorun yapıp koyuyorum telif hakkı diye bişiler beliriyor haydee kaldır olmadı bir daha bu yüzden ne olur olmaz diye fazla tutmuyorum videoları çoğu arkadaşım bilir bunualfred hitchcock gibi film cekmissin
filmlerde kopek baligi yaklasirken gerilim muzigi korlar onuda eklesen tamam olacakmis
@sandalci14 abi define paylaşımı sitesinde konular çay çorba muhabbeti ile geciyor. Alüminyum cubuktan fazlasını biliyorum abi Teşekkür ederim sana yinede. Define çıkmasın kimse çıkarmasını diye bir uğraş veriliyor sanki. Boş muhabbetler doyurdu insanları.izollu kardesim sen niye kizdin anlayamadim.ne bilgi istedin.varsa yerin at resimleri herkes elinden geleni yapiyor bu sitede.benim 300.000 tl makinam var desek benim niye yok mu diyecegiz.mantigin yanlis. al bir cift aluminyum cubuk aha sana bilgi.hemde altin capinda.
Sn. izollu.@sandalci14 abi define paylaşımı sitesinde konular çay çorba muhabbeti ile geciyor. Alüminyum cubuktan fazlasını biliyorum abi Teşekkür ederim sana yinede. Define çıkmasın kimse çıkarmasını diye bir uğraş veriliyor sanki. Boş muhabbetler doyurdu insanları.
% 100 katılıyorum bu vesile ile de değerli ustalarıma tekrar teşekkür ediyorum.Sn. izollu.
Sıfırdan başlamış biri olarak neredeyse tüm bilgi ve birikimimi bu siteden sağladım. Her konuya "yeteri" kadar vakifim. (Çubuk)
Sahada karşılıklarını öyle yada böyle alabiliyorum.
Bu gelişimimi tamamen bu siteye ve çok değerli ustaların "yazıp çizdiklerine" borçluyum.
Lütfen kendinizi de sorgulayınız.
Rast gelsin..
Kardasim hakkini helal et.Lütfen Sayın site yönetimi son sözüm. Üyeliğimi hukuki hakkım olarak banlamanizi rica ediyorum
@BulursamKader25 abi
@BulursamKader25 abi lütfen özelden yazacak birşey yok. Rica ediyorum banlayin beni hukuksal hakkım değilmi bağlanma isteğim. Uzatmanın bir anlamı yok abi.Kardasim hakkini helal et.
Ben.meseleyi anlayamadim.
Neden banlanmani istiyorsun?
İstersen ozelden yaz.
Meseleyi anlayayim
Gerisi bir sekilde cozulur insallah
@izolluu sakin ol kurbanım arkadaşlar bilgilerini paylaşıyorlaHer zamanki gibi boş muhabbetler
Haklısın kardeşim .Reklam kokan hareketler bunlar bencedeO zaman ne diye paylasiyorsunuz ufakliginizi.
Bireysel başarının bir görsel takdimidir...Haklısın kardeşim .Reklam kokan hareketler bunlar bencede