hocam ben araziye gidemedim kardeşimden rica ettim oda balığın ölçüsünü almış siz sunağın ölçülerini mi istemiştiniz?içindeki ücgeninde ölcüsünü alınız...
hocam ben araziye gidemedim kardeşimden rica ettim oda balığın ölçüsünü almış siz sunağın ölçülerini mi istemiştiniz?içindeki ücgeninde ölcüsünü alınız...
Birde üçgenin istemiştim.hocam ben araziye gidemedim kardeşimden rica ettim oda balığın ölçüsünü almış siz sunağın ölçülerini mi istemiştiniz?
Hocam güneybatı yönü cok sık ormanlık yani biraz ugrastrcak sizin anlıyacagınızBirde üçgenin istemiştim.
Yönün g.batı .
Metraj olarak şöyle yapalım.
Bu yön üzerinde yürürken sinyal veya boşluk aldığınız metrajları belirtin arasından seçicem inş.
Üçgenle bir daha uğraştırmayalım sizi.
Maxsimum 30 adım
Bunuda şöyle değerlendiriniz, kullandığınız alan tarama ar-ge sırasında o yöne giderse?Hocam güneybatı yönü cok sık ormanlık yani biraz ugrastrcak sizin anlıyacagınız
Sizce denemeye deger mi?
Pirinç ve alüminyum çubuk kullanıyorum hocam pirinçler pek metal obje sevmiyor bnde yarın gümüş cubuk yapcam kendime onlarlada denerim metrajları tekrar paylaşırım birkaç gün için deBunuda şöyle değerlendiriniz, kullandığınız alan tarama ar-ge sırasında o yöne giderse?
Takdir sizindir.
Bu işaretin üstünde yüzün doğuya bakıcak şekilde posizyon alPirinç ve alüminyum çubuk kullanıyorum hocam pirinçler pek metal obje sevmiyor bnde yarın gümüş cubuk yapcam kendime onlarlada denerim metrajları tekrar paylaşırım birkaç gün için de
Hocam bahsettiğiniz taşın önü@Ado35 ustam 5 nolu fotonuzda çatlaksız görünen öndeki taşın üzerinde çok önemli bir işaret var.sola yatmış [Leap] sıçrama pozisyonlu oyma Z görünümün 1.5 mt tam batı yönü ve 2.5 mt zemin altı,odanın yön işaretidir. lütfen bu bilgiyi dikkate alın.iyi bir çubukçu ile verilen noktada zemin altı etüdü yapın.sonuçları bekliyorum.ayrıca ben de 35 liyim.kolay gelsin.
Allah razı olsun hocam cok teşekkür ederimBu işaretin üstünde yüzün doğuya bakıcak şekilde posizyon al
Değerli vb işlemi yaparsın ,çubuklar istikamete yönelirse daha sonra adım adım ilerlersin vs.
Kolay gelsin.
fotoda çubukları gördüm.araştırma yapmadınızmı .boşluk veren nokta oldumu.çubuğu kullananın deneyimi ne kadar.bu yerler zordur.bi detaylandır.Hocam bahsettiğiniz taşın önü
Sola yatmış kayanın önün de ki kayaların altına dogru mu işlem yapmalıyız?
Hacom 2 yıldır falan kullanıyorum fakat söylediğiniz yerde dha önce bahsettiğim gibi durmadan aç kapa yapıyorfotoda çubukları gördüm.araştırma yapmadınızmı .boşluk veren nokta oldumu.çubuğu kullananın deneyimi ne kadar.bu yerler zordur.bi detaylandır.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayınBirde üçgenin istemiştim.
Yönün g.batı .
Metraj olarak şöyle yapalım.
Bu yön üzerinde yürürken sinyal veya boşluk aldığınız metrajları belirtin arasından seçicem inş.
Üçgenle bir daha uğraştırmayalım sizi.
Maxsimum 30 adım