Teşekkür ederim. Kötünün iyisi abicim yapacak bişi yok Buda yeterli. SağolunBana yazdıklarınıza dönüş yaptım . Yeterli olucaksa işlem yaparız.
Şuan mit cia mosat butun gizli ajanların takibine girdin silinseler ne olacak kardeşim..Teşekkür ederim. Kötünün iyisi abicim yapacak bişi yok Buda yeterli. Sağolun
Doğa fotoğrafı doğal ama mittir ciadir bilmem 30yıldır işlem yaptığım tapulu arazimde fotolardan sonra neler yaşadım neler çektim.suclamalar bilmem neler. UğraşamamŞuan mit cia mosat butun gizli ajanların takibine girdin silinseler ne olacak kardeşim..
Şaka biyana girmezsin veya konulalarini hortlanmazsin bisey olmaz kardesim.seninkiler zaten doga fotografı çoğu dogal foto..
izinsiz kazıdan dolayı ne yaşadıysan yaşamışsındır herkeze açık platformlarda görsel paylaşmak bu görseller hakkında bilgi almak vs suç değildir.Bundan dolayıda hiç kimse kimseye işlem yapamaz.Doğa fotoğrafı doğal ama mittir ciadir bilmem 30yıldır işlem yaptığım tapulu arazimde fotolardan sonra neler yaşadım neler çektim.suclamalar bilmem neler. Uğraşamam
İzinsiz kazı falan yaptığım yok. Kazılık bi durum da yok. Arazisi olan bilir toprak altındaki taşların kayaların tarla sulamasına engel olduğunu. Neyse sizde haklısınız doğru dıyorsunuz. Kusura bakmayın yanlış kelımeler kullandık. Siteye suçlama yaptığım yol yanlış anlaşıldı.
izinsiz kazıdan dolayı ne yaşadıysan yaşamışsındır herkeze açık platformlarda görsel paylaşmak bu görseller hakkında bilgi almak vs suç değildir.Bundan dolayıda hiç kimse kimseye işlem yapamaz.
Forumda yüzlerce insan görsel paylaşıyor.Böyle imalı üstü kapalı yaşadığın sıkıntıyı siteye mal edilmeye meğilli yorum yaparsan görsel paylaştım neler neler yaşadım şikayetler falan insanlar farklı düşünür.Sıkıntınız varsa üstü kapalı yorum yapıp farklı yerlere konuyu kaydirmayalım açık net konuşun tavsiye ederim.Şikayetiniz varsa açıklama yaparak dile getirin.