delik20 metrelik delikmi usta çok merak ediyorsan telefonu sağlam bi şekilde bağla kamera moduna al flaşıda aç bak içeriye sonra izle vidioyu buraya at bizde izleriz belki oyukların içlerinde işaretler şekiller vardır böylece neyin nesi daha iyi anlaşılır
Tumulüsler zor iş yakından baktıysan çok Tumulüs var ordason attıgım kaya resminin karşısındaki tepelerde ne görüyorsunuz biraz uzak ama belli genede
Önemli değil ikisi bir arada giderneyse sedegor ustanın konusunu dagıtmayalım muhabbet olsun diye benzer oldugu için araya girdim kusura bakmayın
Neyle tıkanmış taşlarlamı kapatmışlardelik
belli ama tıkanmış kamera olmuyor denedim ustam
aynen belli bir mesafeden sonrasına yetişilmiyor belkide çoban yada çocuklar iş olsun diye attılar aşagıyaNeyle tıkanmış taşlarlamı kapatmışlar
Evet neyle tıkamışlar kırmızı toprağa benzer şeyle demi. Sen toprak sanıyorsun ama değilmi yada taşlamıNeyle tıkanmış taşlarlamı kapatmışlar
Ustam bu delük sakın sadaka bacası olmasın çok kıymetlidir öldükten sonra yıllarca sikke atarlar direk malzeme odasına düşer.
Al işte. Fikrin var fırsatın var. Açılışı da yapmışsın. Tembellik yap a ustam. sabahın erken saatinde biz gideriz ormana hey ormana diye diye git.İnşallah gelir gerisi! Gerisini görüyorum cihazla boş oda bu odadakini göstermiyor cihaz. Kullandığım cihaz demir yada her hangi bir metalı göstermiyor. Ama kesin % 100 oda tesbitlerinde başarılı. Dünyada kullanılan en iyi GPR
Zaten bir başka cihazda olsa oda içinde ne var görtermez
Kardes sana göre ruh deliği ile sadaka bacası aynımıdır.Ustam bu delük sakın sadaka bacası olmasın çok kıymetlidir öldükten sonra yıllarca sikke atarlar direk malzeme odasına düşer.