Keskingöz Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir. Süper Moderatör Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 2,167 Tepkime puanı 1,994 Puanları 23 21 Nis 2019 #61 Sedegor' Alıntı: kim resim istiyordu ? Bu gün ocak acık degilmiş eritme işi yarına kaldı ! Genişletmek için tıkla ... Eğer bu cüruf ise gerçekten üzülürüm :/ sonucu bekliyorum..
Sedegor' Alıntı: kim resim istiyordu ? Bu gün ocak acık degilmiş eritme işi yarına kaldı ! Genişletmek için tıkla ... Eğer bu cüruf ise gerçekten üzülürüm :/ sonucu bekliyorum..
Sedegor Engellendi Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 2,153 Tepkime puanı 85 Puanları 8 Konum Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün ! 22 Nis 2019 #62 Keskingöz' Alıntı: Eğer bu cüruf ise gerçekten üzülürüm :/ sonucu bekliyorum.. Genişletmek için tıkla ... üzülme sebebin nedendir döküp saçtınmı Son düzenleme: 22 Nis 2019
Keskingöz' Alıntı: Eğer bu cüruf ise gerçekten üzülürüm :/ sonucu bekliyorum.. Genişletmek için tıkla ... üzülme sebebin nedendir döküp saçtınmı
Sedegor Engellendi Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 2,153 Tepkime puanı 85 Puanları 8 Konum Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün ! 22 Nis 2019 #63 timur964' Alıntı: altin curufudeğilmiş Genişletmek için tıkla ... kim dedi
_Mithra_ 🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷 Moderatör Katılım 5 Haz 2018 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 1,230 Puanları 20 Yaş 52 Konum İstanbul 25 Nis 2019 #64 Sedegor' Alıntı: kim resim istiyordu ? Bu gün ocak acık degilmiş eritme işi yarına kaldı ! Genişletmek için tıkla ... sonuç nedir kayınço ???
Sedegor' Alıntı: kim resim istiyordu ? Bu gün ocak acık degilmiş eritme işi yarına kaldı ! Genişletmek için tıkla ... sonuç nedir kayınço ???
Sedegor Engellendi Katılım 14 Eki 2012 Mesajlar 2,153 Tepkime puanı 85 Puanları 8 Konum Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün ! 25 Nis 2019 #65 _Mithra_' Alıntı: sonuç nedir kayınço ??? Genişletmek için tıkla ... bu konuyu kapadık tüh ya olmadı dedik Altının bilinmeyen hali diye konu açtık )))
_Mithra_' Alıntı: sonuç nedir kayınço ??? Genişletmek için tıkla ... bu konuyu kapadık tüh ya olmadı dedik Altının bilinmeyen hali diye konu açtık )))