Bir Garip Olaylar Silsilesi, Çift Kişilik Çubuğun Sabit Duramaması

Definecikuzu

Bilgili Üye
Aşağıdaki su veya mineral yapısından kaynaklanır.
Mineraldense derine inildikçe hareketin kuvveti azalır.
Su ise değişim olmaz devamlı hareketlenmeleri eksik olmaz.
4 cepheden biraz uzaklaşıp bakarsanız durum netleşir.
Birde derinlik bakın kaç metre gösteriyor, daha da netleşir.
Sağ ayağımı 1 kere kaldirdigimda hemen açılıyor.

Definecikuzu

Bilgili Üye
Sağ ayağımı 1 kere kaldirdigimda hemen açılıyor.
Ayrıca yanlış yazmışim derinlik almak için ayağımı kaldirdigimda çubuk dönmeye başlıyor birde altına indgimiz kayanin altında ufak ufak taşları sıkıştırılmış vaziyette bulduk sanki destekleme yapılmış gibi malesef taşların resmi yok elimizle söktük

vakko

Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
Merhaba değerli ustalar başlığı atmamdaki sebep bu yere bakarken çift kişilik çubuğun her ikisininde sabit duramamasi uzun zamandır çubuklarla aşinaligim vardır ama daha ilk defa böyle bir olaya denk geldim çubukların biri dışa doğru sürekli dönüyor digeride aynı şekilde dışa doğru dönüyor elimizde tutmaya devam ettiğimiz sürece yerin üstüne geldigimizde çift kişilik çubuklar sürekli hareket halinde baklava yapmiyor dışa da açılmıyor sürekli distan içe dönüyor arazi çok aşırı mineralli deus burada çıldırıyor toprak ayarını ne yaparsam yapayım sürekli parazit atıyor içeriden macunumsu bi şey çıktı beyaz renkli ve kötü bir kokuda aldık derinlere indikce
Çubuk işinden hiç anlamam ama iki kişilik yazdığınız için aklıma geldi.Alttaki görseldeki gibi bir çubuk kullanıyorsanız bol bol minerale gidersiniz.Başka hiç birşey bulamazsınız.1 ay boyunca bir arkadaşım tarafından tüm arazi koşullarında test edilmiş denenmiştir.

Definecikuzu

Bilgili Üye

Çubuk işinden hiç anlamam ama iki kişilik yazdığınız için aklıma geldi.Alttaki görseldeki gibi bir çubuk kullanıyorsanız bol bol minerale gidersiniz.Başka hiç birşey bulamazsınız.1 ay boyunca bir arkadaşım tarafından tüm arazi koşullarında test edilmiş denenmiştir.

Anladım ustam arazide rüzgar vs çift çubuk daha net şekiller yaptığı için tercih ediyorum

Ak Sakallı

Member
Merhaba değerli ustalar başlığı atmamdaki sebep bu yere bakarken çift kişilik çubuğun her ikisininde sabit duramamasi uzun zamandır çubuklarla aşinaligim vardır ama daha ilk defa böyle bir olaya denk geldim çubukların biri dışa doğru sürekli dönüyor digeride aynı şekilde dışa doğru dönüyor elimizde tutmaya devam ettiğimiz sürece yerin üstüne geldigimizde çift kişilik çubuklar sürekli hareket halinde baklava yapmiyor dışa da açılmıyor sürekli distan içe dönüyor arazi çok aşırı mineralli deus burada çıldırıyor toprak ayarını ne yaparsam yapayım sürekli parazit atıyor içeriden macunumsu bi şey çıktı beyaz renkli ve kötü bir kokuda aldık derinlere indikce
Bahsettiğiniz çubuk hareketleri yıllar önce bizim başımızdan da geçti. Şaşkınlık içinde nedenini araştırırken çubuğu tutan ikinci kişinin dişinin altından olduğunu fark ettik.
Uyuşur mu bilemem ama böyle bir tecrübemiz olmuştu

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Kıymetli Kardaşlarım,
Bende 25 sene önce çift çubuk kullanarak bu işe başladım.
Birçok yıllarım boşa gitse de yinede tecrübesi kaldı bize.
Çubuk tutacaksanız tek kişilik LL çubuk kulanmanızı tavsiye ederim.
Bu iş tek kişi ile bile çok zorken 2 kişi ile başarıya ulaşmak tamamen tesadüftür (tevafuktur).
3 aydır sakal traşı da olmadım, sakalım uzadı. :))
Bu tavsiye kulak vermenizi istirham ederim.
Ayrıca benzini shellden aklı kelde al derler. :)
Bu aklı benden alın, 2 kişilik çubuk kullanmayın.
Elektronik devreli çubukda kullanmayın, fiyaskolar yaşamak istemiyorsanız.
Hayırlı Ramazanlar diliyorum.