Turko
Uzman
Hayır. Su varsa bağ bahçe varsa kuyu vardır. Kuyuyu bulup etrafını kontrol ediniz. Belki odası vardır.Boşa çalışma yani ustam
Hayır. Su varsa bağ bahçe varsa kuyu vardır. Kuyuyu bulup etrafını kontrol ediniz. Belki odası vardır.Boşa çalışma yani ustam
Ustam peki bu taş hakkında yorumunuz nedir sanki alt kısımdan ayrı gibi duruyor dogalmidir sizceHayır. Su varsa bağ bahçe varsa kuyu vardır. Kuyuyu bulup etrafını kontrol ediniz. Belki odası vardır.
Birde dikkatinizi çekti ise taşın toprâgin alt kısmındaki yerde tam ortada ufak bir delik var parmak giriyorUstam peki bu taş hakkında yorumunuz nedir sanki alt kısımdan ayrı gibi duruyor dogalmidir sizce
Üstadım su ile alakalı bir sorum olucak . Dağın zirvesin de olduğumuzu farzedelim. 5 tm altımız da bulunan Kaya çatlak larının arasın dan akıp giden suya tepki veriyor mu çıbıklarSu bulduğun vakit tekli yada çift farketmez çubuk hareketi kesmez ya 360 döner yada aşağı yukarı salınım yapar. Rast gelsin.
Taşın altına girmişsin etrafını aç ana kaya değil galiba birşey çıkacağını sanmıyorum. Normalde kayanın üstünde minik kibrit kutusu kadar çok nizamı 3 kenarı eşit 3 cm derinlikte jilet gibi işlenmiş üçgen oyma var deseydin traktör getir o kayayı çıkar takla attır alt kısmında kasa var paranı al derdim.Birde dikkatinizi çekti ise taşın toprâgin alt kısmındaki yerde tam ortada ufak bir delik var parmak giriyor
1 parmak kalınlıkta akan suya da tepki verir 100 cm çapında akan suya da verdiği tepkiler titremeler salınımlı hareketler yoğunluğu ve kuvveti ile anlaşılır. İşi bilen su bulan çubukçu ustalar var 8-10 cm çapında su çıkar buradan diyor basıyorlar sondajı veriyorlar 70 f boruyu cayır cayır su geliyor.Üstadım su ile alakalı bir sorum olucak . Dağın zirvesin de olduğumuzu farzedelim. 5 tm altımız da bulunan Kaya çatlak larının arasın dan akıp giden suya tepki veriyor mu çıbıklar
Süphanallah . Teşekkür ederim . Soruya bir ekleme daha yapmak istiyorum. Yine aynı bölgedeyiz depremler de açılan Kaya boşlukları 10 yıl önce olur ben gün önce olur . Bı değişiklik gösterir mi . Yoksa illa yer altında bulunan su damarını mı bulmamız gerekir . Teşekkür ederim1 parmak kalınlıkta akan suya da tepki verir 100 cm çapında akan suya da verdiği tepkiler titremeler salınımlı hareketler yoğunluğu ve kuvveti ile anlaşılır. İşi bilen su bulan çubukçu ustalar var 8-10 cm çapında su çıkar buradan diyor basıyorlar sondajı veriyorlar 70 f boruyu cayır cayır su geliyor.
Bu soru beni aşar işte. Abim baksın inşallah. @BulursamKader25Süphanallah . Teşekkür ederim . Soruya bir ekleme daha yapmak istiyorum. Yine aynı bölgedeyiz depremler de açılan Kaya boşlukları 10 yıl önce olur ben gün önce olur . Bı değişiklik gösterir mi . Yoksa illa yer altında bulunan su damarını mı bulmamız gerekir . Teşekkür ederim
Teşekkür ederim üstadım.Aşağıdaki su veya mineral yapısından kaynaklanır.
Mineraldense derine inildikçe hareketin kuvveti azalır.
Su ise değişim olmaz devamlı hareketlenmeleri eksik olmaz.
4 cepheden biraz uzaklaşıp bakarsanız durum netleşir.
Birde derinlik bakın kaç metre gösteriyor, daha da netleşir.