bir işaret buldum iki yılan ortasında haç

kızılelma1

Moderatör
Moderatör
merhaba
işaret sahte yoruma gerek bile yok

joro_1979

Yeni Üye
mrh,hepinize,bulgaristanliyim.yardimci olabilirim.
burda bi kapali mara vardir maranin icinde,2,tuzak,vardir_ hata burda kral mezari

Bahrifisek

Yeni Üye
S.a oncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun ben bu isareti kendim tecrubelemedim ama bizim tarladan gotun birisi mali kaldirdi en fazla 1.5 metre derinliklerde olmasi lazim bizim tarlada agacin altini kazmis birisi 1.5 metre icinden mezar stelleri cikmis ve ne hikmetse onun kazildigi zaman bizim tarla komsusu altin bozdurmus hic birseyleri yokken fakirlikten kirilirken simdi trilyonluk oldular silkelenseler 5 6 trilyon para atarlar eger soyulmadiysa altin bulursun gibi geliyo ama kendi tarlansa yerini tespit et ve kacak kazidan uzak durmani tavsiye ederim

balıkçı

Yeni Üye
Arazi benim değil ve bulunduğum yere epey uzak. Ben bu işlerden daha doğrusu yakanlar dan yoruldum artık. Buraya da en son resmi güncelle işareti satın alalım yalanı üzerine gitmiştim :)
Yani kısacası resim bekleyen arkadaşlar boşuna beklemesin

balıkçı

Yeni Üye
Arazi benim değil ve bulunduğum yere epey uzak. Ben bu işlerden daha doğrusu yakanlar dan yoruldum artık. Buraya da en son resmi güncelle işareti satın alalım yalanı üzerine gitmiştim :)
Yani kısacası resim bekleyen arkadaşlar boşuna beklemesin
Foto arşivde yok silmiş im yoksa atardım

alaçamlı

Bilgili Üye
beyaz yılanın kuyruğu yönünde yığma taş yada toprak olabilir.bizi de görürsün .ama kesinlikle yön veren beyaz yılan.kilise parası.dikkat et çarpılma.tılsımlı.

etoile

Engellendi
Yılan
Arkadasim, eger bana bu YILAN´IN oldugu cevrenin 100 er metrelik resmini verirsen sana burda ne oldugunu söylerim.
Senden tek ricam, bu Tasi burdan Kirmayin cünkü Altinda bir sey YOK onun icin cahillik yapip KIRMA TASI!
Birde PAYIMI isterim, demedi deme! Tasi Kirarsan bulacagin birseyde yok! Sunu iyi bilmek lazimki, hicbir Yapitin yada Konulan isaret yaninda asla MAL Bulunmaz, hani diyorlarya, Müjdesi orda diye, Külliyen yalan! Adam Müjdesini neden oraya koysun? Koyarsa bile Mala yakin bir yere korki, buldugunda o yerden cekip gitsin. Maalesef, Güzel Vatanimizin esi ve benzeri olmayan Kültürel, Dinsel, Kimyasal, Fisiksel, Astroloji Yapitlari, Ermeniler Altlarinda Müjdesi var alin diye kandirip bu Miraslarimiz yok ettiriyorlar. Bu tür hile düzene asla kapilmayin, sonra gidip gercek mali onlar cikartiyorlar, ben buna kac kere sahit oldum! Hicbir Rum ve Ermeniye Buldgunuz isaretleri göstermeyi, Souruyorum size, neden Ermenilere Bir Harita yada isaret gösterdiginde sana sirrini anlatmiyorum? Neymis, beni oraya götür sana Altinlari göstercem, sonra da sana Müjdesini Gagaliyor!!!

mamostedijvar

MAMOSTE
Moderatör
Uzaktan bir foto bekliyorum ... Mekan neresi kayaya sakin zarar verme . Etrafta kilise var mi ?

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

Yavuzz

Yeni Üye
Yilan geçmiş zamanlarda kotuyu temsil eder ve daha sonralari sifa iciin kulanilan yerlerde kulanildi ve iki mezar ayni oda anlaminda iki yilanin arasini olc farkli yilan tarafinda mezari ac