bir işaret buldum iki yılan ortasında haç

zeynel

Yeni Üye
Bu işaret genellikle aile mezarı olarak kabul edilir. İncelenirse mezardakilerin kıymetli eşyaları ve takıları bulunabilir. Eğer iki yılanın arasında hac veya çarpı işareti varsa bu define işaretidir. Ancak yorumlanması çok zordur. Bulunmuş örnekleri çok azdır. uzun ve uğraş verici bir yer seninkisi güvene bileceğin bi usta veya arkadasinla tabi. bu işten anlıyan,işin uzmani olan biri ile beraber çalışmanız gerekir yukarda belirttiğim gibi ortada hac işaret var ve bu seni çok çok rahat ettirecek bi mal olduğu söz konusudur ustalarin belirttiği gibi soygun yemiş olacağını sanmıyorum (çünkü yok denilecek kadar azdır sonuç alınan yerler) sölediklerim yabana atmamanı diliyorum işin ehli bi usta seni hem koruyacak hemde mutlu sona ulaşmani sağlıcaktır bu tür meşakatli işlerde aç gözlü olmamak gerekir tabi sözüm meclisten dışari güven en önemlisidir. hakkında hayirlisi kardeşim :) rabbim herkezin kalbine göre verir sağlicakla kal iyi akşamlar..

Şirvan

Operatör
İşaretin yaninda dur cevre resimlerini ekleyin.

ases24

Member
Yılan işreti tek başina define işareti oldugu anlamına gelmez.yılan koruyucudur..nerde ve neyi korudugunu yanında ki diger işaretler ancak der...kuyruk kısmı her zaman ..kilise..ev...kale...gibi yere dönük olur...kafa kısmı ıse dere ye bakar( Kilise ev kale dere varmı nerede..)ayrıca 2ci bir husus.( Yılan...sayısal anlamı 9 .mezarımızın ve paramızın simgesidir..genelde 9 adımda mezarı vardir..bazende yol .dere gösterebilir malı olması için yada mezarı hep dere virajın içinde olur buna dikkat etmelisiniz…yılan koruyucudur malın yada mezarın bekcısıdır YILANIN RENGİ SİYAHTIR YANI SİYAH TAŞİN ALTINDA MEZARI BAZENDE HÖYÜKLERDE YADA TÜMÜLÜSLERDE SİYAH TAŞ VARDIR BUDA GİRİŞTİR… bu işaret öpüşen yılanlar gibi düşün otrasında artı + kilise der

murattırosso

Hakimiyet ALLAH 'cc'dır.
Süper Moderatör
Bu zamana nasıl sağlam çıkmış bravo. Toprak altında kaldığını sanmıyorum. Otlar ve kayanın devamı öyle diyor. Yalnız etrafda çok kazılmış yer vardır büyük ihtimalle.

SAHBAZ

Bilgili Üye
Yılan işreti tek başina define işareti oldugu anlamına gelmez.yılan koruyucudur..nerde ve neyi korudugunu yanında ki diger işaretler ancak der...kuyruk kısmı her zaman ..kilise..ev...kale...gibi yere dönük olur...kafa kısmı ıse dere ye bakar( Kilise ev kale dere varmı nerede..)ayrıca 2ci bir husus.( Yılan...sayısal anlamı 9 .mezarımızın ve paramızın simgesidir..genelde 9 adımda mezarı vardir..bazende yol .dere gösterebilir malı olması için yada mezarı hep dere virajın içinde olur buna dikkat etmelisiniz…yılan koruyucudur malın yada mezarın bekcısıdır YILANIN RENGİ SİYAHTIR YANI SİYAH TAŞİN ALTINDA MEZARI BAZENDE HÖYÜKLERDE YADA TÜMÜLÜSLERDE SİYAH TAŞ VARDIR BUDA GİRİŞTİR… bu işaret öpüşen yılanlar gibi düşün otrasında artı + kilise der
Essiz bilgiler ustat para verip alinamicak bilgileri bu sitede arkadaslara aktarmaniz 10 numara:)

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Bir kuyu
Bir tas
Bir deli- kanli
40 akilli lazim.
Burada is farkli cikacak gibi.
Her seyin hayirlisi.
İsaret cok guzel
Fotojenik....

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Uzun zamandır bir dolandırıcılık türü türediğine şahit oldum. Bu kişiler bazı işaretleri yapıp yem atıyorlar sonrada işareti satmaya çalışıyorlar. Tabi bu öyledir diyemeyeceğim ama işaret bana yakın zamanda yapılmış gibi geldi. Konu sahibi etrafın resmini çekerse ve diğer yardımcı işaretleri bulup eklerse o zaman gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum.

mucit

Süper Moderatör
Süper Moderatör
yılan kaçmış haber yok kaçırdınız zamanında konusunu açacaktınız kendiniz

ases24

Member
Essiz bilgiler ustat para verip alinamicak bilgileri bu sitede arkadaslara aktarmaniz 10 numara:)
Rica ederim SAHBAZ kardeşim amacımız site ve sitede kardeşlerimize bir nebze az çok bilgimizi aktarabildiysek ne mutlu bizlere bilgi paylaştıkca güzeldir