Bir maceranin daha sonuna geldik...

szihoprenic

Bilgili Üye
Hadi bu isin doğası geregi sahtekari dolandiricisi olur.bu isaret kirma mevzusu ya kimse yemesin ben yiyeyim mantigi (gecenlerde bu konuya örnek olacak bi paylasim vardi) yada dediğiniz gibi bilincli isaretin içinde mal var soylemiyle kiriliyor.bide yok ulkenin kültürünü kültürel varlıklarini mahvediyosunuz maskesine siginan bi zümre var.
Birde iki üç kuruş paraya tamah edip kime hizmet ettigini bile bilmeyen muhbirler var kisacasi var oglu var

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Hadi bu isin doğası geregi sahtekari dolandiricisi olur.bu isaret kirma mevzusu ya kimse yemesin ben yiyeyim mantigi (gecenlerde bu konuya örnek olacak bi paylasim vardi) yada dediğiniz gibi bilincli isaretin içinde mal var soylemiyle kiriliyor.bide yok ulkenin kültürünü kültürel varlıklarini mahvediyosunuz maskesine siginan bi zümre var.
Birde iki üç kuruş paraya tamah edip kime hizmet ettigini bile bilmeyen muhbirler var kisacasi var oglu var
Sende haklisin kardes ..anami open kadi kadiyi.kime sikayet edeyim demis gariban..o senin dedigin kultur severlerin eline .bi heykel yada ikibinyillik muhur gecse sabaha kadar yatamaz sevincinden nasil okuturum diyyee...gene tuttu migrenim bak simdi

szihoprenic

Bilgili Üye
Sende haklisin kardes ..anami open kadi kadiyi.kime sikayet edeyim demis gariban..o senin dedigin kultur severlerin eline .bi heykel yada ikibinyillik muhur gecse sabaha kadar yatamaz sevincinden nasil okuturum diyyee...gene tuttu migrenim bak simdi
Ustam o zümreyi inceleyince insana bi tepeden bakma kendilerini üstün görme özelliği de var çoğu sosyal medyada kültür sever görünüp de arka planda eksperlik yapanlar bile var :) kim kime yedirirse artik o hesaptalar.
Aman usta sen sakin ol migren allah sifa versin ustam

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Dogu illerimizde İsaretleri "bilincli" kirma isi son yillarda artarak devam ediyor.
Bu isi cok dusundum ve su kanaate vardim;
2019 yilinda pkk teror orgutu kendisini fesh edecek. Ve ulkemiz icindeki faaliyetlere son verme mecburiyetini yasayacaklar.
Daglar ve meralar koyluye acilacak, heryerde dolasma imkani olacak. Dogaseverlerin bos durmayacagini bildiklerinden bu gunlerde bunun tedbirini aliyorlar.
Bir cok dag ve tepede ve ovada keklik ve tavsandan gecilmiyor, denge bozulmus. Cogu yerde 20-25 yildir av tufegi sesi duyulmadi.

R00T

Profesyonel
Co Admin
çevre fotoğrafı gerek şuan için çok diyecek birşey yok.

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bugun çok karmaşık ve dalgınım .

R00T

Profesyonel
Co Admin
Gördüm hemfikir.Teşekkürler ustam.

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
S.a ustam, konuya işaretlerin düz mantığı ile yorum yapacağım kesin sonuca götüremezsem bile belki size bir şeyler anımsatır.
Soldaki çiçek: Üst yaprakların çizimine baktığımızda çiçek yapılış itibarı ile sola yani kırılmış sapının büküldüğü yöne bakmakta lakin diğer çiçek ile arasındaki fark yapraklarının olmaması. İki yaprak olduğunu varsayarsak baktığı yönde yani kırık sapın kırık kısmı ölçümünde iki yaprak tarzı kaya ya da kaya üzerinde yaprak işareti araman gerek, aynı kayada da olabilirler ayrı ayrı da olabilir. Ya da ölçü bitiminde canlı bir bitki ve ya canlılığı ifade eden toprak alanda olabilir. Yani bir sonraki işarete götürecektir seni. Yalnız bu çiçekte kök yaprakları eksik olduğu için malın toprakta olduğunu düşünüyorum.
Sağdaki yaprak: Bakıldığında tek eksiği yine yaprak bu durumda eksik yaprak yönünde hilalin ölçüsüne göre mesafe hesaplayıp kapalı alanı bulmak ki bu muhtemelen çok düzgün yaprak şeklinde bir sal olabilir. Ya da hilalin açık ağzı tarafında yine aynı ölçü ile mesafe belirleyip diğerinin aksine üst yaprak eksik olduğu için malın toprak değil kayada olduğunu düşünüyorum. Hayırlı forumlar

odin

Editör
Dogu illerimizde İsaretleri "bilincli" kirma isi son yillarda artarak devam ediyor.
Bu isi cok dusundum ve su kanaate vardim;
2019 yilinda pkk teror orgutu kendisini fesh edecek. Ve ulkemiz icindeki faaliyetlere son verme mecburiyetini yasayacaklar.
Daglar ve meralar koyluye acilacak, heryerde dolasma imkani olacak. Dogaseverlerin bos durmayacagini bildiklerinden bu gunlerde bunun tedbirini aliyorlar.
Bir cok dag ve tepede ve ovada keklik ve tavsandan gecilmiyor, denge bozulmus. Cogu yerde 20-25 yildir av tufegi sesi duyulmadi.
ustam bu ulkede pkk bitmez. Pkk bitse teror bitmez. Zira terorden faydalananlar var.

kim istemez malzemesini alip istedigi dagda, bayirda, göl kenarinda, dere kenarinda cadirini kurup cayini alip kitap okumayi veya baligini tutmayi coluk cocuk zaman gecirmeyi.

Ama iste olmuyor gun geliyor milyarlarca dolar yardim ediyorlar, gun geliyor hakimi savciyi ayaklarina goturuyorlar, gun geliyor asker polis onundeki teroriste silah dahi dogrultamiyor.

Konussak dil razi degil, sussak gonul razi degil.