neodyum şakülle alakalı uygun bir zamanda video eklemeye çalışacağım arkadaşım..altında olan etkisini görebilirsin...çubukta da şakülde de neodyum mıknatısın mantığını hala anlamış değilim, neyse o mevzuyuda masaya yatırırız bi ara
şakülü okumak çubukları okumaktan çok daha karmaşıktır diye düşüyorum
@Mhmt82 ustam 4 şakülde de cevaplarda bekleme yok hemen cevap veriyorlar cam hemen daha canlı hissettiriyor kendini, hangisini tavsiye edersiniz kesin ve doğru yöntemi bulabilmem için ustam, @kabakburgiba @BulursamKader25 @Mirkut @Aliömer timur964 @Mal bulanındır @poseidon2023 @HİTİTLİ @ersan ve diger kıymetli ustalarımı çubuk konusunda iki aydır keyifle takip ediyorum, @kabakburgiba ustamı Şakülle ilgili bilgisine hayran kaldım, inşallah siz ustalarım bu sabırlı ve istekli çırağınızı yetiştirmek için bilgilerinizle tecrubelerinizle destek olursunuz, inşallah ustalarım bana güvenerek, bilgi ve tecrübeleriyle beni desteklerler, bende onlara layık bir çırak olduğumu kanıtlarım inşallah, ustam sağ el işaret ve baş parmak arasında ipi tutuyorum, sol elimlede ipi yukardan milim milim birakarak şakulu alttaki altin uzerinde tutuyorum, bana bunu kanitla dedigimde, 73 cm geldimi başlıyor dönmeye anlıyorumki altin, gümüş te ve dier metallerdede deneyip, ozellikle ustaların önceden bulmuş olduğu degerleri karşılaştırıyorum, , mesela askıdaki yelek cebine altin biraktı çocuklar ben görmedim, cam şakülle ufak bir ön konuşmadan sonra 73 cmden tuttum, beni altına götür dedim, beni o odaya götürdü askının önünde durdum, altta halı önümde askı ve elbiseler, sordum burdaki altınmı hemen bir titredi, aşağıdamı diye sordum, tık yok, yukardamı diye sorduğumda başladı dönmeye, geçen günde arazide neodium mıknatıs baktım düşmüş, aldım pirinç şakülü 20 mt aşağıda kayanın dibinde gittim buldum, zaman vatanımızın ve milletimizin güzel insanlara ihtiyacı vardır, hepinize iyi bayramlar, iyi geceler diyorum,neodyum şakülle alakalı uygun bir zamanda video eklemeye çalışacağım arkadaşım..altında olan etkisini görebilirsin...
saftilki ustam, 25 yıllık şoförüm bugüne kadar otomatik vites kullanmadım, istesemde şu an süremem çünkü yöntemini usulünü bilmiyorum, anlak ve öğrenme becerisi en fazla 5 dakika, bir bilenden öğrenmeli, işi bilenle yürümeli, ekmeği ekmekçiye vermeli, bir ekmek te fazla vermeli, iyi geceler ustamçubukta da şakülde de neodyum mıknatısın mantığını hala anlamış değilim, neyse o mevzuyuda masaya yatırırız bi ara
şakülü okumak çubukları okumaktan çok daha karmaşıktır diye düşüyorum
Ustam konuşabildiğin ve cevap alabildigin bir sakülün var oylemi@Mhmt82 ustam sizden ve @kabakburgiba ustam ve diğer ustalarımdan şakülle ilgili tüm konularda destek bekliyorum, o gün tüm sistemi hazırladım, cam şakülümü elimde besmele ve ayetelkürsi okuyarak programladim, sordum senden isteğim bugün bu toprakta gizli ve saklı olandan hakkımızda hayırlı olan hangisi ise ona yönlendirme ni istiyorum, beni buraya yönlendirdi, hakkımızda hayırlımı dedim sağa evet dedi, peki burda olan altın mı dedim, sağa evet dedi, kaç kilo dedim 1 le 5 kilo arası mı dedim tık yok, 5 le 10 kilo arası mı dedim baktım hemen sağa hafif bir titredi, 11 kilomu dedim dönmeye başladı sağa doğru, inanın ki bende şakülün Yalancısıyım, pirinç- kurşun -neodium şakül dense, cam şakül daha atik ustalarım, cam şakul kivrak ve atik yon ve cevap verirken, pirinc sakul biraz daha ağır aklıbaşında gibi, kurşun sakul ise sanki çekim gücü var gibi yonu cekiyor sanki, neodium ise ustalar son vuruş yapar diyorlar bende calismadi galiba, peki burda rızkımız hayrlı ise ne zaman elime geçecek diye sordum 20 günde sağa evet dedi, buyrun ustalarım çırağınız sizden destek bekliyor, sevgiler saygılar sunarım hepinize.
@Sahinler ustam, Ustalarımın soru cevap la iletişim kuruluyor dedikleri gibi oldu, ustalarım inşallah bir açıklama yaparlar, ustam 1 tane değil, tam 4 tane, pirinç-cam-kurşun-neodium, Allah a emanet olunuz.Ustam konuşabildiğin ve cevap alabildigin bir sakülün var oylemi
BulursamKader25 ustam özür dilerim soru cevap sadece 4 değişik şakülde oluyor, çubukla öyle bir yöntemim yok ustam.Kıymetli Ustam,
Soru-Cevap işi çubukta bugün değilse de yarın başınıza bela olur.
Bu işin sonu hüsrandır. Kullanmamanızı tavsiye ederim.
Her yapacağını MÜNECCİMBAŞINA soran padişahın durumuna düşersiniz.